lominipalnk
Hectopat
A70 kullanan biri olarak söylüyorum hiç memnun değilim çok cabuk ısınıyor ve donma takılma oluyor kaç kez sıfırlamama rağmen ilk aldığımdan beri oyunlarda donuyor
Dostum Apple fanı değilim ancak ben Apple ürünlerinden aldığım kalite ve verimliliği android'den alamıyorum bu bir gerçek, ve o dediğiniz Huawei mate 40 pro iyi olabilir ancak asla bir İphone olamaz çünkü Apple ürünleri android ile kıyaslanamaz farklı ve kalitelidir.Birileri bu arkadaşa "son çıkmış" Huawei mate 40 pro ile iPhone 13 pro Max in neredeyse aynı fiyat olduğunu söyleyebilir mi.Android veya ios tercih meselesi bence hatta p30 pro bile şuan iPhone 13 veya 12 ile aynı fiyat olmasa da o telefonlardan çok daha iyi olduğunu iki telefonu da kullanan kişi anlayabilir.Kronik problem dolu eski iPhone modellerine(ips ekranlı ip11 10k) 7-8k vermek yerine tr şartlarında temiz amiral gemisi android bir telefon sizi en az 3 4 yıl boyunca götürebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.