Ucuz Android gerçekleri

Birileri bu arkadaşa "son çıkmış" Huawei mate 40 pro ile iPhone 13 pro Max in neredeyse aynı fiyat olduğunu söyleyebilir mi.Android veya ios tercih meselesi bence hatta p30 pro bile şuan iPhone 13 veya 12 ile aynı fiyat olmasa da o telefonlardan çok daha iyi olduğunu iki telefonu da kullanan kişi anlayabilir.Kronik problem dolu eski iPhone modellerine(ips ekranlı ip11 10k) 7-8k vermek yerine tr şartlarında temiz amiral gemisi android bir telefon sizi en az 3 4 yıl boyunca götürebilir.
Dostum Apple fanı değilim ancak ben Apple ürünlerinden aldığım kalite ve verimliliği android'den alamıyorum bu bir gerçek, ve o dediğiniz Huawei mate 40 pro iyi olabilir ancak asla bir İphone olamaz çünkü Apple ürünleri android ile kıyaslanamaz farklı ve kalitelidir.

Sorunlu olan ne Android ne de Apple arkadaşlar sorunlu olan sizsiniz ya. Ben size 2-5K arasına 7-7Plus-8-Plus'dan bahsediyorum bana 11-12-13'den bahsediyorsunuz 20.000TL diyorsunuz. Ben zordunda kalmadıkça bu konuya bir şey yazmayacağım bundan sonra buyrun istediğinizi alın size öneri falan yapmıyorum artık.

Apple'nin en büyük handicapı iOS yazılımı inanın yoksa IOS'u neden hertelefona kurdurmuyor. Telif hakkını almış. Android Apple telefonlara kurunda göreyim nasıl çalışıyor.

Hocam tamam eyvallah almayalım almamasına da çoğu Xiaomi kullanıcısı spot telefon kullanıyor ve fiyatları gerçekten ucuz geçen sene anneme Note 9 aldık 1650TL 1650TL'ye 2GB -3GB RAM'li dandik Reeder falan gibi dandik markaların aşırı yavaş ve aşırı dandik telefonlarını almaktansa insanlar Xiaomi spot alıyor.Parası olan zaten bunları almıyor yüksek modeel telefonlara bakıyor.Millet keyfinden almıyor bu telefonları ve herkesinde maddi durumu bir değil veya sırf gündelik işler için adam neden bir telefona 6-7 bin lira para bayılsın 2.500'e alıyor sıfır telefonunu yeterli de geliyor adama.
Ve ben şuan da Xiaomi Redmi 5 Plus 4GB/64GB versiyonunu kullanıyorum hala bir sıkıntısı yok 2018'in başlarında çıkmış bir telefon ve hala gündelik işlerin hepsinde iş görüyor sadece kamerası biraz kötü onun dışında hiç bir sıkıntısı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı