Ucuz bilgisayar vs PS5

İyi akşamlar arkadaşlar öncelikle merhaba benim PS4'üm var fakat eski nesil olduğu için oyunlarda zevk alamıyorum, iki tane şey var kafamda.

İlki PS4'ü satıp ucuz yollu PC almak.
İkincisi PS4'ü satıp üstüne koyup PS5 almak.

PS4'üm 2 orijinal DS4.
Pes 21.
Slim kasa.

Ne kadar eder?
PS4 sat PS5 al. Ucuz yollu PC 2 yıl sonra seni idare etmeyecektir ama PS5 seni 5 yıl daha idare eder. PS4 için hala yeni oyun üretiliyor PS5 için de üretilmeye devam edecek. Ekran kartları çok hızlı çıkıyor ucuz yollu PC modelinin eskimesi çok zor olmayacaktır. Emin ol PS4 konsolundan PS5 konsoluna atlayınca bir orgazm yaşayacaksın güven bana. Hem orta yol bir PC hem PS5 kullanıcısı olarak söylüyorum. Ha bu arada ucuz yollu PC derken 10 bin lira falan diye baz alıyorum modelini söylemeden bir şey diyemem.

Xbox Series S güncel nesil değil mi ve şu an kötü bir bilgisayarım var
Xbox Series S güncel nesil ancak pek güçlü olduğu söylenemez. 480p çalıştırdığı bir oyun bile vardı AAA yanlış hatırlamıyorsam. Xbox alacak isen Series X al.

Xbox Series S güncel nesil değil mi ve şu an kötü bir bilgisayarım var

Güncel nesil ve bugün uzun yıllar yeni oyunları oynayabileceğin FIFA PES gibi oyunlarda hakkını uzun yıllar verecek konsoldur kendisi. Kötü PC dursun zaten o bütçelere alacağınız PC Series S'ten de kötü olacaktır GTA 6 bile oynatacak konsol Series S hafife almayın o kadar. Bütçeyi zorlarım derseniz tabii ki PS5 veya Series X bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı