Aylık mı ödenecek tutar bu yıllık mı ?
Eğer kendi sattığı Plus ile aynı özelliklere sahipse iyi fiyat aslında. GPT'de tek dezavantaj fotoğraf kısıtlaması olması bence. Onun dışında soracağım bir soru varsa soruyorum cevaplıyor. Mesaj kısıtlaması hemen bitmiyor diye biliyorum.
Aylık mı ödenecek tutar bu yıllık mı ?
Ben şu anda ücretsiz olanı kullanıyorum. Bu hesabıma alsam, sonraki ay yenilerken bu hesabımdaki konuşmalar silinecek mi? Yine aynı hesaba alırsam tekrar gelir mi?
Paylaşımlı business hesap. Paylaşımlı Steam hesabı gibi
Üyeliği yenilediğinizde önceki dönemin çalışma alanı mesajları gidiyormuş, bilginize.
Al işte kafamı bulandırdın.
Al işte kafamı bulandırdın.
Bende şimdi satın aldım. Fiyatı çok ucuza denk geldi. Normalde kendi hesabımda Plus üyelik kullanıyordum 1 yıldır. Her ay 20$ açıkçası fazla gelmeye başladı. İlk başta ortak hesap mı diye düşündüm ama öyle değilmiş. Direk business üyelik tanımladır mail adresime. Açıkçası Plus versiyonunda üstü bir sürüm gerçek fiyatına baktım aylık 30USD yazıyor. 250 TL'ye aşırı uyguna geldiçok merak ettiğim GPT5 Pro hemen test ettim. Benim önceden kullandığım Plus üyelikte GPT5 Pro bulunmuyor. Kendi işim için özel araştırma yaptırdım GPT 5 Pro ile tam 55 sayfalık rapor hazırladı ve mükemmel şekilde her şeyi araştrımış. GPT 5 Pro gerçekten harika kullanmanızı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.