Ucuz direksiyon seti önerisi

Yusuko

Hectopat
Sadece direksiyon veya direksiyon+topuz önerisi alabilir miyim? Bütçe belirlemedim ama kaliteli bir şey beklemiyorum sadece bir heves belki 1-2 kere oynayıp salacağım o yüzden pek para vermek istemiyorum. Artı olarak direksiyon alınca gaz-fren pedalı illaki lazım mı yoksa pedal almadan zorlanır mıyım?

Eğer ETS 2 tarzı pek Force feedback gerekmeyen oyunlar oynayacaksanız merkezlemesi olan Force feedback olmayan direksiyonlara yönelebilirsiniz. Eğer forcefeedback olan sıfır bir direksiyon almak isterseniz en kötü G29 (en düşük sıfır fiyatı en son 10k civarıydı)'a yönelmelisiniz. Bu arada forcefeedback olmayan direksiyonlarla gerçekçi drift atamazsınız.

Hocam oyun zevkinizi ve Assetto Corsa gibi oyunlarda gerekli oluyor çünkü derecesini ayarlamanız gerekir klavyese oynarsanır her seferinde yarışları kaybedersiniz çünkü dönüşleri alamazsınız.

Eğer ETS 2 tarzı pek Force feedback gerekmeyen oyunlar oynayacaksanız merkezlemesi olan Force feedback olmayan direksiyonlara yönelebilirsiniz. Eğer forcefeedback olan sıfır bir direksiyon almak isterseniz en kötü G29 (en düşük sıfır fiyatı en son 10k civarıydı)'a yönelmelisiniz. Bu arada forcefeedback olmayan direksiyonlarla gerçekçi drift atamazsınız.

Force feedback bir tek G29 da yok ki, G25 bile alıp satabilir arkadaş.

Force feedback bir tek G29 da yok ki, G25 bile alıp satabilir arkadaş.

Eğer forcefeedback olan sıfır bir direksiyon almak isterseniz en kötü G29 (en düşük sıfır fiyatı en son 10k civarıydı)'a yönelmelisiniz. Bu arada forcefeedback olmayan direksiyonlarla gerçekçi drift atamazsınız.

Sıfır diye belirttim. Bildiğim kadarıyla G29 altının sıfırı yok şu an.

Zevkler ve renkler diye bir şey var. Bu aletlerin sevenleri, keyif alanları olmasa bu kadar çok çeşit alet piyasada dolaşmazdı.
Siz sevmiyorsunuz diye gereksiz değil.

Ucuz direksiyon istemişsin. Ucuz direksiyonların çoğunun hassasiyeti bile çok kötü. İstediğin kadar ayarla. Çok kötü hassasiyetleri var. Yani direksiyon istiyorsan en azından orta segment alacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı