Ucuz Drag Click mouse tavsiyesi

Daha fazla  
Meslek
Yok
Ucuz ve Minecraft için drag click mouse arıyorum. Yani ucuz dediğim 100 TL'yi aşmayacak şekilde. Sormak istediğim bir şey de Polygold PG-8813 mouseda drag click yapmak mümkün müdür? Şuan bende var ancak 0 CPS'de kalıyor. Yani drag click sesi gelmesine rağmen. Çok nadir 7-8 oluyor.

Ucuz ve Minecraft için drag Click mouse arıyorum. Yani ucuz dediğim 100 TL'yi aşmayacak şekilde. Sormak istediğim bir şey de Polygold PG-8813 mouseda drag Click yapmak mümkün müdür? Şu an bende var ancak 0 Cps'de kalıyor. Yani drag Click sesi gelmesine rağmen. Çok nadir 7-8 oluyor.

Cps 0'da kalıyorsa mouseniz Drag Click'e uygun değildir ama 7 8 cps oluyorsa o size bağlı bir şey. Mouse önerisi olarak Bloody A9080 öneririm.

Nasıl yaptınız bize de söyleyin :D. Bende G300S'le deniyorum.
Her saniye yapıyorsun. En sonunda mantığını kendin anlıyorsun. 1 haftaya yakındır deniyorum. Böyle tam basmıcaksın biraz daha yukarıda kalacak yoksa 1 CPS alırsın. Elin kuru olucak aslında hiç denemedim ama katı sabunun kuruluğu belki yapmanı kolaylaştırır. Hani elini yıkadığında kuru oluyor ya o anlamda. Mouse nemli olmayacak zaten en klişesi. Elin de kup kuru olmalı.

Her saniye yapıyorsun. En sonunda mantığını kendin anlıyorsun. 1 haftaya yakındır deniyorum. Böyle tam basmayacaksın biraz daha yukarıda kalacak yoksa 1 cps alırsın. Elin kuru olacak aslında hiç denemedim ama katı sabunun kuruluğu belki yapmanı kolaylaştırır. Hani elini yıkadığında kuru oluyor ya o anlamda. Mouse nemli olmayacak zaten en klişesi. Elin de kup kuru olmalı.

Bende aynı şekilde deniyorum 5 6 cps alıyorum. Umarım bende yapabilirim :D.

Her saniye yapıyorsun. En sonunda mantığını kendin anlıyorsun. 1 haftaya yakındır deniyorum. Böyle tam basmayacaksın biraz daha yukarıda kalacak yoksa 1 cps alırsın. Elin kuru olacak aslında hiç denemedim ama katı sabunun kuruluğu belki yapmanı kolaylaştırır. Hani elini yıkadığında kuru oluyor ya o anlamda. Mouse nemli olmayacak zaten en klişesi. Elin de kup kuru olmalı.

Yapamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı