Hocam 14.600 TL bütçeye 1650 çok düşük bir ekran kartı değil mi?
Topladığın sistemi buraya tam yazarsan uygun fiyatlı bir ekran kartı bulur arkadaşlar.
Arkadaşım kasanın yanında monitör, klavye ve farede istediği için sistem biraz güçsüz oldu ama kendisi zaten sadece CS:GO, Valorant filan oynayacakmış şu anlık sistem böyle
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam yazdığım parçaları değerlendirme şansınız oldu mu? Bu sistem alınmamalı.
Olmadı, neden alınmamalı ki anakartla ekran kartı filan mı uyuşmuyor?
Arkadaşım kasanın yanında monitör, klavye ve farede istediği için sistem biraz güçsüz oldu ama kendisi zaten sadece cs go, valorant filan oynayacakmış şu anlık sistem böyle
Bu ne berbat bir sistemdir, sen toplama elleşme bilmiyorsun belli. Hayatımda ilk kez Turbox'tan bile kötü bilgisayar toplayan birisini gördüm.
Dragos DRx2772 i5 10400F 16GB Ram 256GB M.2 NVMe SSD 6GB GTX1660 SUPER Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı | Atom Bilişim
Dragos DRx2772 i5 10400F 16GB Ram 256GB M.2 NVMe SSD 6GB GTX1660 SUPER Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
Şunu dahi alsan kalan bütçeyle istediğin monitör, klavye, mouse ile kat kat güçlü bir sistem olur. Ki sana önceki sayfalarda güzel sistem toplayanlar olmuş.
Hocam forumda tatlı dilli konuşun,Hayatımda ilk defa toplamaya bakıyorum ben ne bileyim, araştırmada çok yapmadım öylesine sormak için geldim ama yine öneri için eyvallah.
Arkadaşım kasanın yanında monitör, klavye ve farede istediği için sistem biraz güçsüz oldu ama kendisi zaten sadece CS:GO, Valorant filan oynayacakmış şu anlık sistem böyle.
Bu ne berbat bir sistemdir, sen toplama elleşme bilmiyorsun belli. Hayatımda ilk kez Turbox'tan bile kötü bilgisayar toplayan birisini gördüm.
Dragos DRx2772 i5 10400F 16GB Ram 256GB M.2 NVMe SSD 6GB GTX1660 SUPER Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı | Atom Bilişim
Dragos DRx2772 i5 10400F 16GB Ram 256GB M.2 NVMe SSD 6GB GTX1660 SUPER Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
Şunu dahi alsan kalan bütçeyle istediğin monitör, klavye, mouse ile kat kat güçlü bir sistem olur. Ki sana önceki sayfalarda güzel sistem toplayanlar olmuş.
Dragos ve Turbox Atom Bilişime ait zaten.Hocam bu sistem benim de Instagram'dan karşıma çıktı marka konusunda bir sorun var mıdır? Ekran kartı bile o markaya ait ve site başka sitelerde Turbox'un bilgisayarlarını satıyor.