Ucuz F/P PSU tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. 80 Plus olması önemli bu sistemi taşısın yeter, bir de aklımda bu psu var sizce iyimidir?

Sistem;

İşlemci: i5 2500 3.3 GHz
Bellek: 4+4+8= 16 GB 3 kanal 1600 MHz bellek.
Anakart: Intel DQ67ow.
Ekran kartı: ASUS GTX 950.
SSD: JD 240 le.

Bütçe: 100-200-300
Sistemde bir eşek var, derhal çıkartın onu.

Platoon'u PC'ye bağlamayı bırak, elini sürme kanser riski taşıyor.

Bütçeniz nedir? 100 liralık PSU'lardan hayır gelmez. Hepsi çöp. Üstelik o PSU 600W falan da değil. 100-200W anca verir.
1 yıl oldu MSI 750Tİ ile beraber kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı, benle beraber arkadaşım da MSI 1050Tİ ile kullanıyor 3 yıldır o da bir sıkıntı yaşamadı.O kadar büyük konuşmayın.(ikisi de 500w 100₺)

1 yıl oldu MSI 750Tİ ile beraber kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı, benle beraber arkadaşım da MSI 1050Tİ ile kullanıyor 3 yıldır o da bir sıkıntı yaşamadı.O kadar büyük konuşmayın.(ikisi de 500w 100₺)
Gece uyurken bomb will explode tarzı sesler duyuyor musun? 500W ve 100 TL? 12V kanalından kaç V veriyor belirsiz.

PowerBoost, Everest tarzı savunucular gördüm de hayatımda ilk defa Platoon savunan görüyorum. Bana PSU'daki korumaları sayar mısın? Sayamazsın. Kullanılan malzeme kalitesinden bahseder misin? Bahsedemezsin. 12V kanalından kaç W verdiğinden haberin var mı? Yok.

Neden? Çünkü sadece çalışıyor olunca kaliteli oluyor. Aynen, evet, haklısın ve de güle güle.

Son düzenleyen: Moderatör:
PowerBoost, Everest tarzı savunucular gördüm de hayatımda ilk defa Platoon savunan görüyorum. Bana PSU'daki korumaları sayar mısın? Sayamazsın. Kullanılan malzeme kalitesinden bahseder misin? Bahsedemezsin. 12V kanalından kaç W verdiğinden haberin var mı? Yok.

Neden? Çünkü sadece çalışıyor olunca kaliteli oluyor. Aynen, evet, haklısın ve de güle güle. @gereksizBey Nickinle bayağı uyumlusun bu arada.
İyi de cihaz kaliteli demedim çalışıyor, patlamadı hiç reset bile atmadı bunu belirttim,en güvendiğiniz markaların (cooler master,Corsair) yandığına kendinden daha değerli ekran kartlarına zarar verdiğini de gördüm (5 ay~ bilgisayarcıda çalıştım) hiçbir şey garanti değil bir marka genel olarak iyi olmasa da her alanın bozulacak diye bir şey yok veya bir marka iyi diye herkes memnun kalacak diye de bir şey yok ayrıca 12V kanalında 350W civarı alıyorum zaten 300w altı olsa PC açılmaz.Beğenmediğiniz o nick de 3 sene önce vefat eden arkadaşımın oyunlarda severek kullandığı bir nick o yüzden bunu kullanıyorum bu sitede.

500W ama 350W veriyor, o da iyiymiş.

Bana Platoon savunmayın burada, yeryüzünde daha kötü bir marka göremezsiniz. Sadece çalışıyor diye iyi demeyi de bırakın, hiçbir iyi tarafı yok. Merdivenaltı en dandik ürünleri alıp marka basıp satıyorlar.

İsterseniz 150 yıl bilgisayarcıda çalışın, siz Platoon'u övdükten sonra hiçbir şey öğrenememişsiniz demektir.

100 liralık PSU'lardan koşarak uzaklaşın.

Neden? Çünkü sadece çalışıyor olunca kaliteli oluyor. Aynen, evet, haklısın ve de güle güle. @gereksizBey Nickinle bayağı uyumlusun bu arada.
Adam kaliteli dememiş ki adam sadece çalışıyor sıkıntı yaşamadım demiş.
Ayrıca PSU'yu falanda savunmamış.

Adam kaliteli dememiş ki adam sadece çalışıyor sıkıntı yaşamadım demiş.
Ayrıca PSU'yu falanda savunmamış.
İstediği kadar çalışsın, kalitesiz olduktan sonra bana hiçbir şey ifade etmiyor.

Platoon PSU kalitesizdir, kim ne derse desin. 500W ama 12V kanalından 350W verdiğini yazmışlar, ki onun da doğruluğu şüpheli. 500W diye 350W kitliyorlar.

500W ama 350W veriyor, o da iyiymiş.

Bana Platoon savunmayın burada, yeryüzünde daha kötü bir marka göremezsiniz. Sadece çalışıyor diye iyi demeyi de bırakın, hiçbir iyi tarafı yok. Merdivenaltı en dandik ürünleri alıp marka basıp satıyorlar.

İsterseniz 150 yıl bilgisayarcıda çalışın, siz Platoon'u övdükten sonra hiçbir şey öğrenememişsiniz demektir.

100 liralık PSU'lardan koşarak uzaklaşın.
Yahu iyi demedim çalışıyor sıkıntı çıkarmadı dedim. Bir şeye körü körüne güvenemezsiniz, ben de beklemiyordum bu performansı ama çalışıyor işte bir şekilde ne yapayım.Bunu belirttim ne uzattınız ya.
İstediği kadar çalışsın, kalitesiz olduktan sonra bana hiçbir şey ifade etmiyor.

Platoon PSU kalitesizdir, kim ne derse desin. 500W ama 12V kanalından 350W verdiğini yazmışlar, ki onun da doğruluğu şüpheli. 500W diye 350W kitliyorlar.
Evet kalitesiz ama çalışıyor PATLAMADI yani.Zaten anlatmaya çalıştığım şey de buydu her alanın cihazı patlayacak, yanacak diye bir şey yok anlayın şunu da yolumuza devam edelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı