Ucuz fare önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060
CPU: Ryzen 7 7735HS
RAM: 24GB 4800 MHz DDR5
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci
Merhaba, herkese iyi sosyaller. A4Tech WOP-35 tarzı ucuz bir fare önerir misiniz? İş yerinde kullanılacak o yüzden aşırı bir şey olmasına gerek yok. Şekil olarak benzemesi en önemlisi.

1722265877908.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tipi belki tamamıyla benzemiyor fakat beni 10 yıl boyunca üzmedi.
https://www.epey.com/klavye-mouse/logitech-m220.html

Hocam bütçeniz nedir?

Hocam tipi belki tamamıyla benzemiyor fakat beni 10 yıl boyunca üzmedi.
https://www.epey.com/klavye-mouse/logitech-m220.html
Hocam bu maalesef küçük kalıyor. Resimde attığımı tüm elimle anca kaplıorum ki elleri büyük biriyim.
Hocam bütçeniz nedir?
200-300 arası bir şeyler, ne kadar az olursa o kadar iyi olur elbette.

Normalde farede eksik bir şey yok lakin PS2 çıkışlı olduğu için sıkıntı yaşıyorum. Yakın zamanda kasayı değiştirdik ve maalesef yeni cihazlarda PS2 olmuyor. ELimde bir çevirici vardı ama o da sanırım arızalı ve arada fare tutukluk yapıyor. O sebeple bir fare arıyorum. En kötü kaliteli bir çevirici alacağım.

Hocam bu maalesef küçük kalıyor. Resimde attığımı tüm elimle anca kaplıorum ki elleri büyük biriyim.

200-300 arası bir şeyler, ne kadar az olursa o kadar iyi olur elbette.

Normalde farede eksik bir şey yok lakin PS2 çıkışlı olduğu için sıkıntı yaşıyorum. Yakın zamanda kasayı değiştirdik ve maalesef yeni cihazlarda PS2 olmuyor. ELimde bir çevirici vardı ama o da sanırım arızalı ve arada fare tutukluk yapıyor. O sebeple bir fare arıyorum. En kötü kaliteli bir çevirici alacağım.
Hocam daha çok kablolu mu kablosuz mu arıyorsunuz?

Hocam daha çok kablolu mu kablosuz mu arıyorsunuz?
Hocam herhangi bir tercihim. Kablolular haliyle daha ucuz olduğu için büyük ihtimalle kablolu tercih ederim. Gün içerisinde de elimdeki fareyi PS2'den USB'ye çevirmeyi deneyeceğim.

Hocam çeviricinin takılı olduğu USB portunu değiştirdim ve şu anlık sorun yok gibi duruyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı