RedStone18
Hectopat
- Makaleler
- 1
rampage smx-r70 blaze
Valla konuyu açtıktan sonraki gün M100'ü aldım. Şu alttaki PixArt kısmını hiç anlamadım; Lenovo'nun bir eksisi mi?Üstteki Lenovo M100 alınabilir bütçe çok kısıtlıysa. Ama daha iyi bir önerim olacak.
![]()
Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben de aldım bakalım. O fiyata başka PixArt PMW3327 sensörlü bir fare bulamazsın tek eksiği Omron 20M kullanması.
Kötü bir model çünkü.@550519 hocam uzun zamandır kullanıyorum değiştirmeyide düşünmüyorum çok memnunum çok ucuz ve tam bir f/p. 170 liraya aldım. Neden beğenmediniz açıklayında haklısın/değilsiniz diyelim.
Pixart sensör üreten bir marka.Valla konuyu açtıktan sonraki gün M100'ü aldım. Şu alttaki PixArt kısmını hiç anlamadım; Lenovo'nun bir eksisi mi?
Hocam neye dayanarak söylüyorsunuz, kullandınız mı?Kötü bir model çünkü.
Pixart sensör üreten bir marka.
Kullanmadım ama azıcık bir bilginiz olsa bile sensörünün ve IPS ve G değerinin kötü olduğunu görebilirsin.Hocam neye dayanarak söylüyorsunuz, kullandınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.