En fazla 150 TL."Ucuz fiyatlı" gibi kelimeler kişiden kişiye değişebilir, tam bütçe verebilme şansınız var mı?
Hocam üzerine 100 lira daha koyup SSD alma şansınız yok mudur hiç? Katbekat daha fazla performans alacaksınız.En fazla 150 TL.
Asla bakmasın. WD Green adı altında üretilen her ürün istisnasız çöptür! WD Green HDD'lerde kalitesiz motor, kalitesiz plak, kalitesiz kafa kullanılıyor. İçinde ki tüm bileşenler çöp resmen. Veri kaybetmek istemiyorsa almasın. Blue ve Black serileri iyidir ama Green çöptür. Enerji tasarrufu, çevre diye kalitesiz kalitesiz ürünler üretiyorlar Green serisi altında. Refurbished ürün satıyorlar bu bütçede. Bu ürünlerin çoğu ya ömrünü tamamlamış oluyor ya da saatlerce çalışmış oluyorlar. Bütçeyi artırıp bir SSD veya da sıfır bir HDD almak daha mantıklı olur.HDD olarak da WD'nin Green serisine bakın.
Piyasadakilerin çoğunun ömrünü tamamlamış olması benim önerimi çürütmüyor. Sıfır olduğundan emin olunmadığı sürece alınmaması gerektiğini belirttim. Parasını siz verecek iseniz Black serisini ben de alırım. Lütfen açılan konuyla ilgili - uygun fiyatlı - bir HDD önerin.Asla bakmasın. WD Green adı altında üretilen her ürün istisnasız çöptür! WD Green HDD'lerde kalitesiz motor, kalitesiz plak, kalitesiz kafa kullanılıyor. İçinde ki tüm bileşenler çöp resmen. Veri kaybetmek istemiyorsa almasın. Blue ve Black serileri iyidir ama Green çöptür. Enerji tasarrufu, çevre diye kalitesiz kalitesiz ürünler üretiyorlar Green serisi altında. Refurbished ürün satıyorlar bu bütçede. Bu ürünlerin çoğu ya ömrünü tamamlamış oluyor ya da saatlerce çalışmış oluyorlar. Bütçeyi artırıp bir SSD veya da sıfır bir HDD almak daha mantıklı olur.
www.n11.com
2.5 inç olması gerekiyor. Bu disk masaüstü için.Hocam bu nasıl acaba?
Seagate Barracuda ST3250318AS 3.5" 250 GB SATA 2 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Seagate Barracuda ST3250318AS 3.5www.n11.com
Afedersiniz bakmamıştım.2.5 inç olması gerekiyor. Bu disk masaüstü için.
www.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.