Ucuz fiyatlı HDD önerisi

m1sterr

Hectopat
Yer
İreland
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben Monster Abra A5 v16.4.1 modelini kullanmaktayım. Notebook a uyacak bir HDD önerirseniz sevinirim en az 256 GB olması lazımdır ayrıca.

Technopat Sosyal'de HDD'ye destek vermiyoruz.
Şaka bir yana burada cidden böyle bir durum var. Ama sebepsiz de değil tabi. Uygun fiyata alacağınız 256 GB HDD'nin yenilenmiş bir ürün olma ihtimali çok yüksek. Bence SSD bakın.

HDD olarak da WD'nin Green serisine bakın.
Asla bakmasın. WD Green adı altında üretilen her ürün istisnasız çöptür! WD Green HDD'lerde kalitesiz motor, kalitesiz plak, kalitesiz kafa kullanılıyor. İçinde ki tüm bileşenler çöp resmen. Veri kaybetmek istemiyorsa almasın. Blue ve Black serileri iyidir ama Green çöptür. Enerji tasarrufu, çevre diye kalitesiz kalitesiz ürünler üretiyorlar Green serisi altında. Refurbished ürün satıyorlar bu bütçede. Bu ürünlerin çoğu ya ömrünü tamamlamış oluyor ya da saatlerce çalışmış oluyorlar. Bütçeyi artırıp bir SSD veya da sıfır bir HDD almak daha mantıklı olur.

Asla bakmasın. WD Green adı altında üretilen her ürün istisnasız çöptür! WD Green HDD'lerde kalitesiz motor, kalitesiz plak, kalitesiz kafa kullanılıyor. İçinde ki tüm bileşenler çöp resmen. Veri kaybetmek istemiyorsa almasın. Blue ve Black serileri iyidir ama Green çöptür. Enerji tasarrufu, çevre diye kalitesiz kalitesiz ürünler üretiyorlar Green serisi altında. Refurbished ürün satıyorlar bu bütçede. Bu ürünlerin çoğu ya ömrünü tamamlamış oluyor ya da saatlerce çalışmış oluyorlar. Bütçeyi artırıp bir SSD veya da sıfır bir HDD almak daha mantıklı olur.
Piyasadakilerin çoğunun ömrünü tamamlamış olması benim önerimi çürütmüyor. Sıfır olduğundan emin olunmadığı sürece alınmaması gerektiğini belirttim. Parasını siz verecek iseniz Black serisini ben de alırım. Lütfen açılan konuyla ilgili - uygun fiyatlı - bir HDD önerin.

2.5 inç olması gerekiyor. Bu disk masaüstü için.
Afedersiniz bakmamıştım.
Hocam peki bu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı