Ucuz Galaxy Telefonları

1. sınıf Kore malı derken ? Hangi Samsung Kore malı değil ?

Ben de bununla ilgili bir inceleme izlemiştim. İki akıllı telefon, biri gerçek diğeri kopya (adamın söylediğine göre). Kopya olan daha hızlıydı. :D

Burda "kopya telefon al" diyen çıkmaz bence. Beğeniyorsan , alınca mutlu olucaksan al.

1.sınıf Kore malı kullanmış biri olarak önermem S4 aldım 8 kez batarya, 13 kez şarj yeri ve 2 kez kapak değiştirdim çok ciddiyim inan yada inanma elimden telefon fiyatı kadar para çıktı en sonunda ekranı soğuktan çatladı ve telefon çöpe gitti asla önermem öyle kaliteli sanma sakın 400TL telefon bu saydıklarımada 300TL felan gitti 700TL oldu bu fiyata git bir S2 al 600TL` ye sonra S2 ya güncelleme at al sana S4 gibi kitkat işlemcili fıstık gibi bir telefon ... ( Oyun için )

1.sınıf Kore malı kullanmış biri olarak önermem S4 aldım 8 kez batarya, 13 kez şarj yeri ve 2 kez kapak değiştirdim çok ciddiyim inan yada inanma elimden telefon fiyatı kadar para çıktı en sonunda ekranı soğuktan çatladı ve telefon çöpe gitti asla önermem öyle kaliteli sanma sakın 400TL telefon bu saydıklarımada 300TL felan gitti 700TL oldu bu fiyata git bir S2 al 600TL` ye sonra S2 ya güncelleme at al sana S4 gibi kitkat işlemcili fıstık gibi bir telefon ... ( Oyun için )
Yapma be :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı