Ucuz işlemci önerisi

• Konuyu başlatan Ducé
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 5.337

Ducé

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben m&b Warband, GTA sa, Age of Empires 2 gibi eski oyunları oynuyorum. Bir süre önce PSU'm yandı ve beraberinde işlemciyi de götürdü. Sadece yeterli seviyede bir işlemciye ihtiyacım var. Yani Intel Pentium Core E5000 serisinin bile işlemcisi olabilir. Max 40TL olmak üzere hangi işlemcileri önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben m&b Warband, GTA sa, Age of Empires 2 gibi eski oyunları oynuyorum. Bir süre önce PSU'm yandı ve beraberinde işlemciyi de götürdü. Sadece yeterli seviyede bir işlemciye ihtiyacım var. Yani Intel Pentium Core E5000 serisinin bile işlemcisi olabilir. Max 40TL olmak üzere hangi işlemcileri önerirsiniz?

istersen şuna bir bakabilirsin 2. el bir işlemci İntel Core i3 540 3.07Ghz 4MB (2+4 Çekirdek) İşlemci Sorunsuz Yurtiçi Kargo 6,55TL LGA1156 (1.Nesil) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

sanırım bu anakartınız için uygun bir işlemci

sanırım bu anakartınız için uygun bir işlemci
İşimi ne denli görür acaba ? Mesela Warband'ı hangi ayarlarda oynarsam 60fps alırım? ( 2GB RAM ve çöp ötesi bı ekran kartım var)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı