Anakartınız 775 pin ve quad core işlemcileri destekliyor, en ucuz quad core işlemciyi takabilirsiniz.
Core 2 quad işlemciler de olur mu ?Anakartınız 775 pin ve quad core işlemcileri destekliyor, en ucuz quad core işlemciyi takabilirsiniz.
Elimde Q8300 var, bütçenizi birazcık arttırabilirseniz size 60 TL bırakabilirim.Merhaba arkadaşlar. Ben m&b Warband, GTA sa, Age of Empires 2 gibi eski oyunları oynuyorum. Bir süre önce PSU'm yandı ve beraberinde işlemciyi de götürdü. Sadece yeterli seviyede bir işlemciye ihtiyacım var. Yani Intel Pentium Core E5000 serisinin bile işlemcisi olabilir. Max 40TL olmak üzere hangi işlemcileri önerirsiniz?
10 TL' ye benim pentium 4 E6700' ü vereyim.Evet. 2. El arıyorum , anakartım ise fosconn n15235. (Çok eski olduğunu biliyorum...)
Teşekürler hocam biraz daha araştırma yapacağım.Elimde Q8300 var, bütçenizi birazcık arttırabilirseniz size 60 TL bırakabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.