Ucuz key satan sitelerden Windows 10 Pro key alınırsa ne gibi sıkıntılar olabilir?

stayinghome

Hectopat
Merhaba,

Sağlamlisans gibi bir siteden Windows 10 Pro lisansı alacağım.

1) OEM mi yoksa Retail key mi önerirsiniz? Bilgisayara format attıktan sonra da Key'in kalmasını istiyorum. Ya da hangisinde sıkıntı çıkma ihtimali daha düşüktür?

2) bu keyler haliyle tam olarak güvenilir değil veya yasal değil. Bu konuda epey tartışmalar olmuş forumda birazını okudum. Şunu sormak istiyorum. Sonuçta bu tarz sitelerden Windows key alınca KMS gibi bir program yüklememiş oluyoruz veya herhangi bir program/yazılım kurmamış oluyoruz bilgisayara. Merak ettiğim şu; keyler güvenli/yasal olmasa bile bilgisayara bundan dolayı malware girme ihtimali yok değil mi? Peki nasıl bir sıkıntı çıkabilir karşımıza bu Key'i kullanırken? Başka bir program/oyun yüklediğimizde bu bilgisayarda kurulan Windows 10 Pro yasal değil gibi bir sorunla karşılaşmayız herhalde degil mi?

Teşekkürler.

Alırsan tek seferlik kullanım olur. Gelmeme ihtimali var. Gelen kodun çalışmama ihtimali var. Ben aldım ama başka yerden sağlam geldi bana. Ama öncesinde alacağın yeri araştıranı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı