Grey NR
Hectopat
Daha fazla
Sadece metin yazdıracağım. 300TL'ye Pantum 2500 diye bir lazer yazıcı var. dolu toner 1600 sayfa gidiyormuş. Mürekkep püskürtmeli ucuz bir yazıcı mı yoksa lazer ucuz bir yazıcı mı almam metin için daha mantıklı olur? İnanın şunun şurasında 2 ay falan kullanacağım ardından pek işime yaramayacak. Bulunduğum bölgede sayfa başına 0.50TL'den aşağı çıktı alamıyorum(1.5TL siyah beyaz çıktı olan yerler var.) yazıcı almak daha mantıklı gözüküyor.
Örneğin Pantum 2500 ile arka arkaya 200 sayfa civarı çıktı almam bir problem yaratmaz değil mi? Aşırı ısınma, yanma, bozulma vb. bir problem yaratmaz değil mi? Hayatımda hiç lazer yazıcı kullanmadım sizlere bir sorup bilgi almak istedim. 2 ay civarı istediğim kadar çıktı almamı sağlar mı bu bahsettiğim yazıcı?
Örneğin Pantum 2500 ile arka arkaya 200 sayfa civarı çıktı almam bir problem yaratmaz değil mi? Aşırı ısınma, yanma, bozulma vb. bir problem yaratmaz değil mi? Hayatımda hiç lazer yazıcı kullanmadım sizlere bir sorup bilgi almak istedim. 2 ay civarı istediğim kadar çıktı almamı sağlar mı bu bahsettiğim yazıcı?
Son düzenleyen: Moderatör: