Ucuz MacBook önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. Şu an 2200G APU sistemim var bana yetiyor ancak dışarı çıktığım zaman yanımda bir PC istiyorum ki bu da kasa varken mümkün değil. Aklıma 2011-2012 MacBook'lar geldi. Kasa yine bende kalacak MacBook'u sadece dışarı çıktığımda kullanmak için 2. PC olarak alacağım. 2. el modeller önerir misiniz? Belirli bir bütçem yok. Ne kadar ucuz o kadar iyi kafasındayım ne de olsa oyun amaçlı almıyorum. Önceliğim; dışarıda şık dursun (havam olsun diye de alıyorum aslında 😅) Google da gezerken sorun olmasın, forumlarda, Instagram da, YouTube'da rahat geziyim. Mümkünse CS oynatması iyi olur. Oynatmasa da olur pek sorun değil. 6 GB RAM ve 128 GB SSD olmalı en az.
Not; İstanbul içi olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Açıkçası 7 yıl bu kasayı kullandım daha göresim gelmiyor :D .

Benim macOS hevesim vardı geçen hafta sildim.

Heves değil aslında. Dışarıda Cafe'ye gittiğimde bir havam olsun diye de alıyorum ve Mac'lerde batarya ömrü çok iyi oluyor. Taşımasıda basit oluyor 13 inç olunca.

4 bin bayılmazsan iyi performans vermiyor

Google'a girsin YouTube videosunda kasmasın yeter benim için.

Ayrıca alacağın 2012 model Mac 8 yıl öncesinin bataryası, ekran, işlemcisi her şeyi eski.

Biliyorum. Batarya değişeceğim. Ekran genelde 800p oluyor diye biliyorum Google için yeterli bence. (7 yıl 768p ekran kullandım).
Retina olmayan MacBook almayın,

Ne oluyor tam olarak?
MACBOOK PRO 13" EARLY 2011 2.3GHZ İNTEL CORE İ5/8GB/240GB SSD - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 947996697 bu nasıldır? Sadece Google ve YouTube işimi görür mü?

@Recep Baltaş hocam sizin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle bir videonuz vardı. Ben bu video dakine yakın donanımda bir MacBook alsam bana sadece Google, Instagram ve YouTube'da yeter mi? Kasar mı?

Merhaba, MacBook değil fakat ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar. İlgilenirsen fiyatta biraz daha yardımcı olurum :)

Cihazınız gerçekten güzel ancak sadece Mac bakıyorum hocam. Mac bakmasam ilk tercihlerimden biri olurdu. Sanırım ekran kartı MX110 veya MX130 gayet yeterli bir kart işlemci gayet yeterli depolama sorunuda yok. Umarım kısa sürede alıcı bulursunuz.

Cihazınız gerçekten güzel ancak sadece Mac bakıyorum hocam. Mac bakmasam ilk tercihlerimden biri olurdu. Sanırım ekran kartı MX110 veya MX130 gayet yeterli bir kart işlemci gayet yeterli depolama sorunuda yok. Umarım kısa sürede alıcı bulursunuz.

Teşekkürler. umarım sizde en kısa sürede istediğiniz cihazı bulursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı