Ucuz MacBook seti nasıl dizerim?

jokerthiefs

Decapat
Bu sene liseye başlayacağım sunu falan için MacBook almayı düşünüyorum. Sizce iyi bir karar olur mu MacBook işe yararmı kasma donma gibi sorunlar olur mu?

Yardımcı olursanız sevinirim :)

Bu sene liseye başlayacağım sunu falan için MacBook almayı düşünüyorum. Sizce iyi bir karar olur mu MacBook işe yararmı kasma donma gibi sorunlar olur mu?

Yardımcı olursanız sevinirim :)

Hocam lisede pek ihtiyacınız olacağını sanmıyorum universitede daha çok ihtiyacınız olur. Şimdi Matebook 13 gibi bir laptop alırsanız MacBook'dan daha ucuza daha iyi performans alırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Usta geçen gün de ucuz MacBook tavsiyesi isteyip 18000 bütçe vermiştin. Biraz hayali işler mi yapıyorsun acaba?

Aga ucuz MacBook seti 20000 TL'den aşağı olmuyor tam 18000'e kitlemeyi düşünüyom. Bir yardımcı olursan çok sevinirim :)
Ucuzdan kastın nedir bilemeyiz konu başlıklarını düzgün yazarsan daha iyi olabilir.

Aga bu iş için tam 18000 TL ayırdım. Bu bütçeye tam bir set dizmek istiyorum.:)
Usta geçen gün de ucuz MacBook tavsiyesi isteyip 18000 bütçe vermiştin. Biraz hayali işler mi yapıyorsun acaba?

Aga bir de bir konu daha var konu olarak açacağım oyun bilgisayarı da almak istiyorum ona da bir yardım edersen :)
Hocam lise de pek ihtiyacaınız olacağını sanmıyorum universitede daha çok ihtiyacınız olur. Şimdi Matebook 13 gibi bir laptop alırsanız MacBook'dan daha ucuza daha iyi performans alırsınız.

Aga baktım doğru söylüyorsun ama benim birazcık bazı takıntılarım var marka takıntısı gibi Apple ürünlerinin hastasıyım ama çok pahalı :(

Marka takıntın varsa ASUS ROG STRIX ya da MSI'ın GL midir GP midir kaliteli bir serisi var. Git onlardan al. Uçak gibi cihazlar. Kalitei yakışıklı ve performanslı. Lisedesin sonuçta. Arkadaşlarınla oyun oynarsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı