Ucuz Masaüstü Sistem Önerisi

2 çekirdek günümüz oyunlarında sıkıntı çıkarmakta.
Önerdiğiniz işlemci nedir? Youtube'da yeni oyunları i3 işlemci 750 ti kart ile high-ultra ayarlarda 30 fps oynayabiliyorlar böyle bir performans olurmu ?

Arkadaşlar işlemci anakart konusunda ne yapmalıyım öneriniz varmı ? Ekran kartı şimdki oyunlarda veya gelcek oyunlarda sorun çıkarırmı ?

Sağolun öneriniz için. Hard diskim 500 GB var zaten SSD almayı düşünüyorum. Onun yerine ve bu kartla işlemci çalışırsa darboğaz yapar mı acaba ve bu kartın güç tüketimi çalışırken çıkardığı ses ısınma gibi sorunları var mı onu merak ediyorum.

Veya işlemciyi FX-6300 yapsam daha iyi bir performans mı alırım ?

Screenshot_4.png

Bu sistem uyumlu ve iyi olmuş mu? Daha ucuz hale getirebilir miyiz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki R9 380 parasina gore nasil bir urundur 750 Ti'a göre?

Veya GTX 960'ın 4 GB olanını mı alıyım ?

R9 380 GTX960'dan daha performanslı bir ekran kartı.

Güç tüketimi fazla ama faturayı ne kadar etkiler bilemiyorum.

Eger cok etkileyecekse AMD almam ama NVIDIA kartlar sanirim daha uzun omurlu gibi olur. Peki bu kartlardan birini alsam ucuz ve guclu bir performans icin hangi islemciyi almaliyim? AMD FX-6300 mü yoksa intel i3 serisi mi ?

Ne kadar etkiler bilmiyorum ama yaklaşık 4-5 lira etkiliyormuş. Minimum değer olsa gerek..

İ5 işlemci süper olur hemde her foruma söylüyorum, R9 380 almak sizi Gtx960 ın önüne az bir far olsada geçirir ama siz hem uzun ömürlü olsun diyorsanız hemde bir O.C. ile R9 380 i geçsin diyorsanız Gtx960 yani AMD ler o kadar uzun ömürlü olmuyor, fazla ısınıyor bu sepeple O.C. potansiyelleri çok az...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı