Yeni sistem toplayacak arkadaşlar bu bence iyi. sadece monitor sıkıntı. Onu benim bütcem az diye seçtim. Ama siz değiştirebilirsiniz.
Toplam fiyat:2000-2500 arasında fiyatı var.
Anakart, RAM ve işlemci bu sistemde uyumlu sanırım. Ben yine de NIVIDA almayı düşünüyorum. AMD kartlarda çok sorun olduğu yazılıyor. Almayı düşündüğüm kartda GTX 960 Zotac AMP edition. Not: Vatan bilgisayarda fiyatlar böylemi olur gittiğimde 750 Ti'lı sisteme adam 2900 TL dedi şaşırdımda.
NVIDIA iyidir. Ama çok pahalı. Normal 2000 TL bütçe varsa bence AMD iyidir ama GTX 760 750 Ti v.b şeyler falan var. Onlar 128 Bit diye almadım. GTA 5 için laptobu aldığım için. GTA 5'te 128 Bit kasma donma takılma vb. şeyler. girebiliyormuş. Ondan almadım.
Bunları nerden öğreniyoruz ? Bu sistem için ek olarak fan almak gerek mi ve vatan bilgisayarda toplatırsam adamlar düzgün yapar mı ? Nazı şeyler okudum fanların ters takılması kabloların etrafda olması gibi başka yerde yok alınacak Eskişehirde yaşıyorum.
Bunları nerden öğreniyoruz ?Bu sistem için ek olarak fan almak gerekmi ve vatan bilgisayarda toplatırsam adamlar düzgün yaparmı bazı şeyler okudum fanların ters takılması kabloların etrafda olması gibi başka yerde yok alınacak Eskişehirde yaşıyorum .
Bu sistem için bence ek fan lazım değil ama düzgün güvendiğin bir bilgisayarcıya git. Orada toplattır. Belki de fiyatıda düşebilir ama kanedın toplarsan herşeyın yerine tak yoksa yakabilrisin.