1 kişi sorun yaşadı diye ürün kötü olmuyor maalesef. Gayet iyi ürün. Binlerce kişi bu klavyeyi kullanıyor ve böyle sorun görmedim diğer insanlarda. "Çin malı" derken birçok şirket üretimini Çin'de yaptırıyor.
Şahsen diye bir ifade var ama görmediniz herhalde, kendi görüşümü gayet hür bir şekilde açıkladım, kaç tane ürünlerini kullandım adam akıllı sağlamına rastlamadım ucuzundan pahalısına, deneyimim benim de olmasa tamam derim ama daha kalitelisine ben mi denk gelemedim anlamadım.
GXT 890 için tuşların sapıttığıyla ilgili bir konu açıldı, Trust önermiyorum şahsen, klasik Çin Mali gibi geliyor. Bu da kullanan bir arkadaşın yorumları.
@rohatbaba123 kızgın atıp suskun bulunacağına görüşünü belirtsen daha hoş olur, @TÇB gibi neden görüş belirtmiyorsun anlamıyorum, sanki markanın sahibi gibi sahipleniyorsunuz.
@rohatbaba123 kızgın atıp suskun bulunacağına görüşünü belirtsen daha hoş olur, @TÇB gibi neden görüş belirtmiyorsun anlamıyorum, sanki markanın sahibi gibi sahipleniyorsunuz.
Zaten sadece bir kişi yaşamıyor, uzun süreli sorunlar ortaya çıkıyor genel olarak, inşallah kimse yaşamaz ama yaşayanlar mevcut. Gamepower gibi kısa süre yerine uzunda çıkıyor tahminimce, benim ürünlerim de hep 1 yıldan sonra bozukluk gösterdi.
Zaten sadece bir kişi yaşamıyor, uzun süreli sorunlar ortaya çıkıyor genel olarak, inşallah kimse yaşamaz ama yaşayanlar mevcut. Gamepower gibi kısa süre yerine uzunda çıkıyor tahminimce, benim ürünlerim de hep 1 yıldan sonra bozukluk gösterdi.
@Taylor Swift Fan Cl Türkçe Q modelinde kronik silinme sorunu yok, ek olarak İngilizce Q olanında sorun yaşasanız bile Trust'ın garantisi güzel. @Kemânkeş-'e sorabilirsiniz.
250TL bütçeye atıyorum Cynosa Lite alabilirsiniz kalitesiz Frisby almak yerine.
Bu arada, ucuz olarak kaliteli mekanik klavyeler mevcut.
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
O beklediğiniz an geldi, evet. Sonunda V2'si geldi. İşte başlıyoruz. Bu bütçe aralığında özellikle önerdiğim ürün varsa yanına taç koyacağım, sebebini belirteceğim. Ek olarak fiyatı dalgalıysa * koyacağım. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.