Ucuz Minecraft Nereden Alınabilir?

Oov şansa denk geldim editlemeyi unutmuşum, iyi ki de denk geldim.

Son Edit: Adamlar dolandırıcı çıktı.
Belirli bir süre(7 8 ay)oyun hesapları bende kaldı sürekli şifreleri değişiyordu ama yenisini veriyorlardı...
Bir gün hesaptan attı, ben de girerken şifreyi yanlış girmişim şifre yine değişti sandım durumu insanca anlattım ama ana avrat sövdüler.

Büyük ihtimal yeniden hesaba ortak olmayım diye kavga çıkarmaya çalışıyolardı veya hesap patladı.
Hep alttan aldım ama yine de sövüp engellediler.

Zamanım olsa o sıralar mahkemeye verirdim dolandırıcılık ve küfürden ama uğraşmadım.

Bu tarz yerlerden oyun almanızı asla tavsiye etmiyorum ben de zaten patlar diye düşünüyordum ama birkaç ay idare etmesi iyi oldu.

İlla alırım diyosanız da plati'de ucuz hesaplar veya technopatta güvenilir insanlar var onlardan alın ama yine de %100 güvenilir olmaz yani patlayacağını bilerek alın.

O sıralar yazdığım oyunlar pahalıydı(BF 5 AC MC, gerçi MC şu an da pahalı)ben de hem oynamış oldum sonra da indirimde orijinal aldım, ama yine de değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…