Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Hali hazirda tarifem varken bu hotshop paketi ekstra alip, telefondan internet paylaştiğimda kendi paketimden mi kullaniyor yoksa hotspot paketinden mi? Telefonum rootlu değil, yazin memelkete gittiğimde normal şekilde paylasarak kullanmak istiyorum o yuzden soruyorum.

Hotspot paket sadece paylaşımlarda gider yani evet paylaştığınızda hotspot paketinden gidecektir.

Konuda Pdanet ile yapılıyor falan yazılmış fakat devamı gelmemiş, belki bulunur diye soruyorum.

Pdanetin olayı başka bir şey ve sizi ayrı bir bilgisayara bağlı bırakıyor. Benim yöntem ile ayrı bir cihaza gerek kalmıyor.

Superbox için de geçerli mi acaba bu durum?

Son düzenleyen: Moderatör:
HTTP injector adlı uygulama sayesinde yapabilirsin.
Örneğin YouTube internetin var, uygulamaya girip "SNI" kısmına m.youtube.com yazıp bağlanırsan normal internet olur (bunu yapınca VPN'e bağlanıyor).

Hocam bunun için rehber veya video var mı?

iPhone’da TTL değerini nasıl düşürebiliriz? Bu hotspot olayı benim de aklıma gelmişti ama yanımda 2. bir telefon taşımak istemiyorum

@387354 Hocam iyi gunler biraz eski bir konu fakat suan 50 gb hotspot paketi aldim ve telefonum rootlu 63 yapsam veya 127 Succesful Dedi Suan hotspotu mu kullaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…