Mobil veri hariç tğm internetler sınırsızdır.
VPN ile yapabiliriz ama düz VPN olarak kullanmaya ne gerek var? Ekstra olarak spesifik bir konfirugasyon yapacaksak sunucuyu verebilirim.
TR VPN lazımsa windscribe veriyordu bedavaya en son.
Mobil veri hariç tğm internetler sınırsızdır.
VPN ile yapabiliriz ama düz VPN olarak kullanmaya ne gerek var? Ekstra olarak spesifik bir konfirugasyon yapacaksak sunucuyu verebilirim.
TR VPN lazımsa windscribe veriyordu bedavaya en son.
Herhangi bir konumda olur hocam, bahsettiğim şey şu HTTP Custom'daki Config dosyaları gibi dosyalar yapıp kullanmak araştırdıgıma gorede bunun içinde sunucu lazımmıs e bu sizde var tamam, ama nasıl aktaracagız interneti falan biraz sıkıntı.
Changelog d797fa1 feat(sock5): Add login/password support 90d378e: Do DNS queries for both A and AAAA simultaneously (#302) (@r-vdp) 6351cd9: feat(dns): Add flag to specify if we should prefer IPv...
github.com
Buradan kendi işletim sisteminize uygun olanı indirin.
Sonra:
Changelog d797fa1 feat(sock5): Add login/password support 90d378e: Do DNS queries for both A and AAAA simultaneously (#302) (@r-vdp) 6351cd9: feat(dns): Add flag to specify if we should prefer IPv...
github.com
Sonra:
github.com
Sonra:
Hayır. Tar.gz=linux demek değil ki. Tar arşivinin sıkıştırılmış versiyonu. Winrar ile açabilirsiniz.
Bu program termianlden çalışıyor verdiğim komutu kendi sisteminize uygun olarak girin.
Bir de kurulum gerekmiyor ki. Direkt binary dosyası var.
Hayır. Tar. Gz = Linux demek değil ki. Tar arşivinin sıkıştırılmış versiyonu. WinRAR ile açabilirsiniz.
Bu program termianlden çalışıyor verdiğim komutu kendi sisteminize uygun olarak girin.
Bir de kurulum gerekmiyor ki. Direkt binary dosyası var.
Sizin kurduğunuz çalışıyor ancak sanırım bilgisayar lazım. Bilgisayar olmadan dışarıda kullanabileceğimiz bir şey olsa daha iyi olurdu . Eki Görüntüle 2281340