Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

V2RAY protokolu kuralım hocam.
Ben şeyi merak ettim bu free, internetden açılan sunucular ile arasında hız farkı var mı acaba?

Herhangi bir konumda olur hocam, bahsettiğim şey şu HTTP Custom'daki Config dosyaları gibi dosyalar yapıp kullanmak araştırdıgıma gorede bunun içinde sunucu lazımmıs e bu sizde var tamam, ama nasıl aktaracagız interneti falan biraz sıkıntı.

V2ray protokolu kuralım hocam.
Ben şeyi merak ettim bu Free, internetten açılan sunucular ile arasında hız farkı var mı acaba?

Hocam Free'ler kısıtlama oluyor, VDS'de ise yok. Ayrıca v2ray konusuna katılıyorum v2ray çok hızlı oluyor.

Son düzenleme:
V2RAY protokolu kuralım hocam.
Tamam müsait olunca bakacağım.

HTTP Custom'daki Config dosyaları gibi dosyalar yapıp kullanmak araştırdıgıma gorede bunun içinde sunucu lazımmıs
Hocam sunucuya ek programları kurmayı gerektiriyor. Ne kuracağımızı bilmiyoruz diğer ayarlar için. V2ray kolay ama diğerleri hakkında bilgim yok.

Tamam müsait olunca bakacağım.

Hocam sunucuya ek programları kurmayı gerektiriyor. Ne kuracağımızı bilmiyoruz diğer ayarlar için. V2ray kolay ama diğerleri hakkında bilgim yok.

Bende araştıracağım v2ray konusunu.

@Recoo @Lucy01
Buradan kendi işletim sisteminize uygun olanı indirin.
Sonra:
Kod:
wstunnel client -L socks5://127.0.0.1:1080 --connection-min-idle 5 ws://217.195.197.18:8443 -H "Host: www.speedtest.net"
Bu komutla çalıştırın sonra 127.0.0.1:1080 proxyini kullanarak bir test yapın.

Kullanım şartı: Yasa dışı herhangi bir şey yapmayın.

Allah razı olsun hocam. Deneyeceğim.

Ya hocam şimdi dosyalar tar gz ya linux mu olması gerek kurulumu yapacağımız işletim sisteminin?

Son düzenleme:
Ya hocam şimdi dosyalar tar gz ya linux mu olması gerek kurulumu yapacağımız işletim sisteminin?
Hayır. Tar.gz=linux demek değil ki. Tar arşivinin sıkıştırılmış versiyonu. Winrar ile açabilirsiniz.
Bu program termianlden çalışıyor verdiğim komutu kendi sisteminize uygun olarak girin.
Bir de kurulum gerekmiyor ki. Direkt binary dosyası var.

Haaa anladm hocam test edeceğim PC yanimda olunca.

Hocam bu şekilde bir şey kuramaz mısınız?

Host-port ve uuid olacak. Ya v2ray ya da VLess

Sizin kurduğunuz çalışıyor ancak sanırım bilgisayar lazım. Bilgisayar olmadan dışarıda kullanabileceğimiz bir şey olsa daha iyi olurdu .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…