İkisini de. İnceleyeceğim hepsini.Hocam hangi Config npv de kullandığımmı yoksa HTTP Custom'daki mi?
İkisini de. İnceleyeceğim hepsini.Hocam hangi Config npv de kullandığımmı yoksa HTTP Custom'daki mi?
İkisini de. İnceleyeceğim hepsini.
Tamamdır inceliyorum.
İkisi de iletisim Pass paketi veya WhatsApp destekleyen her paket ile calisir.
echo "eyJpZCI6IjU0NDhmM2ZjLWQ5OGYtNDliYi05ZjI5LTQ1MDliMTk1ZTExYiIsImJsb2NrUm9vdCI6ZmFsc2UsInVzZVBhc3N3b3JkIjpmYWxzZSwib25seVBsYXlTdG9yZSI6ZmFsc2V9" | base64 -d | jq
{
"id": "5448f3fc-d98f-49bb-9f29-4509b195e11b",
"blockRoot": false,
"usePassword": false,
"onlyPlayStore": false
}
Tamamdır inceliyorum.
@Lucy01
Birinde böyle bir şey çıktı base64 ile encode edilmiş. Ama sunucu bağlantısı hakkında bilgi vermiyor.Kod:echo "eyJpZCI6IjU0NDhmM2ZjLWQ5OGYtNDliYi05ZjI5LTQ1MDliMTk1ZTExYiIsImJsb2NrUm9vdCI6ZmFsc2UsInVzZVBhc3N3b3JkIjpmYWxzZSwib25seVBsYXlTdG9yZSI6ZmFsc2V9" | base64 -d | jq. { "id": "5448f3fc-d98f-49bb-9f29-4509b195e11b", "blockRoot": false, "usePassword": false, "onlyPlayStore": false. }
Diğer dosya başka bir algoritma ile şifrelenmiş onu okuyamadım. Bu. Hc dosyası hangi program için?
--Edıt--
Dosyayı eksik okumuş nedense metin editörü dosyanın devamını okuyup bir daha bilgilendireceğil. İlk dosya için söylüyorum.
V2ray kurabiliriz hocam.Benim hâlihazırda olan sunucuma kişi başı aylık 5 TL'den yaparız.Önemli olan içine ne kurmamız lazım. Normal vpn olmaz çünkü trafiği spooflayamayız.
Aynen öyle. Bir şey kısıtlandıkça antisini üretmek çoğalır. İnsanlar antisini üretmeye destek verir. Normal bir durumda kimse iplemez ama biz bilinçlenmeyi savunuyoruz. Çoğu yönden bizi kötü etkilese de bazı yönlerde bilinçlenmemizi sağlıyor ve aksi tutumun gösterilebileceğini kanıtlıyor.
Valla ben de bilmiyorum. Birz kurcalayacağım şuan ama test etmek için sınırsız whatsapp gibi bir pakete ihtiyacım var. Kullandığım operatörde de öyle bir paket yok.
@Lucy01 elindeki configi verme şansın var mıdır?
Onu denedimde vodafoneye yutturabiliyorum türkcelle bir türlü yutturamadım. Bildiğin br yöntem varsa söyle deneyelim hemen.V2ray kurabiliriz hocam.
Turkcell'de bende yapamamıştım. Her platform olmuyor onda. Kesin çalışan 1 tane var o da youtube.Onu denedimde vodafoneye yutturabiliyorum türkcelle bir türlü yutturamadım. Bildiğin br yöntem varsa söyle deneyelim hemen.
Aynen salla kazandan gelen youtube interneti turkcellde de normal internete çevriliyor. Ama whatsappa ip tabanlı kural eklemişler.Turkcell'de bende yapamamıştım. Her platform olmuyor onda. Kesin çalışan 1 tane var o da youtube.
Aynen salla kazandan gelen YouTube interneti Turkcell'de de normal internete çevriliyor. Ama WhatsApp'a IP tabanlı kural eklemişler.
Wa-tunnel diye bir proje var kesin çözüm için ama WhatsApp olayı çakmış galiba 405 hata mesajı veriyor.
![]()
"405 Method not Allowed" while launching server · Issue #23 · aleixrodriala/wa-tunnel
When I attempt to execute npm run server localhost 8123 1XXXXXXXXXX, I receive the following: > [email protected] server > node src/server.js localhost 8123 1XXXXXXXXXX [20:09:46.801] INFO (2300): co...github.com
Eğer sunucunuz varsa buradaki yöntemi kullanabilirsiniz.![]()
V2Ray ile MEB okul interneti sansürünü aşma
Giriş Bildiğiniz üzere okullarda ultra derecede yerel ağı aratmayacak şekilde uygulanan bir sansür var. Bu sistemi aşmayı bugün size anlatacağım. VPS edinme Öncelikler 1 adet VPS server kiralayacağız. Önerim Contabodur. 4.50 euroya kaliteli hizmet vermektedirler. Herhangi bir destek ekibinde...btt.community
Config dosyalarındaki www.google.com kısmını whatsapp.net gibi değiştirirsiniz hangisi lazımsa.
Eğer yoksa psiphon Pro ile yapılan bir yöntem vardı ama hatırlamıyorum internette bulursunuz.
Config dosyasının ortasında yazıyor.Turkc#ll kazikcinin teki.
Hocam rahatsız ediyorum ama Config dosyalarının içini nasıl görüntüleyebilirim içindeki google.com kısmını değişmek için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.