Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

kendi configlerinizi yapabilirsiniz ama bilgi ister. kaynak bulmanız türkçe olarak zor yabancı kaynaklara bakın. Kendi configinizi yapmanız için ilk adım vds veya vps sunucusudur. bildiğime göre sınırsız yaayda bu şekilde kullanılamaz.

tamamdır o zaman Türk Telekom'a geçtiğimde bu tarifeyi alacağım, hızı nasıl bu arada?

tamamdır o zaman Türk Telekom'a geçtiğimde bu tarifeyi alacağım, hızı nasıl bu arada?
kullandığınız dosyaya göre değişir, çünkü dosyaların içindeki sunucular farklıdır. benim elimde aldığınız hızın nerdeyse aynısını aldığınız bir dosya var. lazım olursa iletişime geçersiniz. Ha eğer turktelekom hızından bahsediyorsanız o konuda fikrim yok.

Türk Telekom'a geçince iletişime geçeceğim.
Teşekkürler

Konu baya uzun olduğundan soruyorum. Rootsuz bir şekilde EBA ve Fizy internetini normal internet olarak nasıl kullanabilirim? Telefon: Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

Konu bayağı uzun olduğundan soruyorum. Rootsuz bir şekilde EBA ve Fizy internetini normal internet olarak nasıl kullanabilirim? Telefon: Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G.

Turkcell hattın var ise kullanamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…