Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

@Bal Porsuğu
Hocam 443 portundan sıkıntısız çalıştı ama captive portalı geçmek gerek.
Kendi EBA hesabınız ile giriş yapmak istemiyorsanız o an bağlı birinin MAC adresini klonlayın bağlantı çalışıyor. Tabii telefonda mac değiştirmek için root lazım sanırım. (Rastgele MAC'den bahsetmiyorum.)
80'i 443 ile değiştirme sadece client tarafında yapmak yeterli mi yoksa sunucuda da yapacak mıyız?
Benim sunucumu denedi Darktunnel ile @Recoo port 80 ile çalıştı.

Son düzenleme:
Turkcell zengin işi hocam :D. Türk Telekom'da uygun paketler var örneğin. En ucuz paket 115TL paket içeriği ise 5GB / 750dk.

180TL'ye 20GB veriyor adamlar. Ben şu an mobil öğrenci tarifesindeyim.

Hocam Turkcell kullanıcısıyım ve hotspot internetine ihtiyacım çok oluyor, aylık en az 600 TL gidiyor ana paket+ 50 GB hotspot ile, bu kadar pahalı olmasına anlam veremiyorum.

5-6 yıllık Turkcell kullanıcısıyım hocam, başka firmaya geçersem sorun yaşarım diye korkuyorum ama birkaç aya düşünebilirim geçmeyi :D.

Sorun yaşarsan tekrar Turkcell'e geçersin. Ben 6 yıl Turkcell kullanıp netgsm geçtim bir sorun yok. Sorun olunca Türk Telekom falan geçerim hat taşıma için ücret alınmıyor ne de olsa. İnsanların parayı kolay kazandığını zannettiği için turkcelle para yedirmek istemiyorum.

PC için güzel bir v2ray (vmess) Client buldum. Adı netmod, Client. JSON dosya içeriğini kopyalayıp Clipboard'dan ekle dedim direkt kolayca çalıştı. Systemwide çalışıyor. Android uygulaması da var arayüzü aynı. Denemek isterseniz bir bakın.

Hocam şu anda yapmakta olduğunuz şey okul internetini kullanmak mı? Ayrıca program çok güzel çalışıyor teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı