Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

domain lazım lakin duckdnsden hallederiz.

1 tane ucuz eski telefon bulundurun veya Bimcell'den ucuz paket alın. Aklıma bunlar geliyor.

Log leveli error yerine info yazıp çıktıya bakın.

Panele giremiyorum, her şey doğru galiba hata vermedi ama olmuyor galiba HTTP injektor içindeki Free'lerden kullanamya devam.

Log leveli error yerine info yazıp çıktıya bakın.
aynı hocam;

Sagernet kullanabilirsiniz: https://github.com/SagerNet/SagerNet/releases/download/0.8.1-rc03/SN-0.8.1-rc03-arm64-v8a.apk
Youtube paketini normal olarak kullanmak için ise kendi vps'm de bi v2ray server açtım. 7/24 çalışma garantisi veremem.
Şu json dosyasını içe aktararak kullanabilirsiniz. (kopyalayıp bir json uzantılı dosyaya kaydedin.)

Kod:
{
  "log": {
    "loglevel": "info"
  },
  "inbounds": [
    {
      "port": 1080,
      "listen": "127.0.0.1",
      "protocol": "socks",
      "settings": {
        "auth": "noauth",
        "udp": true
      }
    }
  ],
  "outbounds": [
    {
      "protocol": "vmess",
      "settings": {
        "vnext": [
          {
            "address": "141.11.109.67",
            "port": 80,
            "users": [
              {
                "id": "6be3e1b2-05e1-46a1-ad36-70aaabaa8d12",
                "security": "auto"
              }
            ]
          }
        ]
      },
      "streamSettings": {
        "network": "ws",
        "wsSettings": {
          "headers": {
            "Host": "m.youtube.com"
          },
          "path": "/vmess-ws"
        }
      }
    }
  ]
}

Bu kullanılarak internet üzerinde yasa dışı yapılacak herhangi bir eylemin sorumluğu bana ait değildir. Herkes kendi sorumluluğunda kullansın. Yasal sorunla karşılaşmamak adına log tutabilirim. Sonuç itibariyle public olarak paylaşıyorum. Anlayışınız için teşekkürler.
Türk Telekom mobilde denedim çalışıyor. Turkcell de ne olur bilemem.

Öncelikle teşekkürler Turkcell ile denedim ve çalıştı, ancak nasıl yaptığınızı merak ettim, bende bir türlü olmadı, siz nasıl yaptınız acaba?

Öncelikle teşekkürler Turkcell ile denedim ve çalıştı, ancak nasıl yaptığınızı merak ettim, bende bir türlü olmadı, siz nasıl yaptınız acaba?
Şuan okuldayım müsait bir vakitte anlatayım.

Şimdi hatırladım. https://btt.community/t/v2ray-ile-meb-okul-interneti-sansurunu-asma/3920 böyle bir rehber yapmıştım. Burdaki www.google.com kısmını silip m.youtube.com gibi istediğiniz şeyle değiştirin. Geri kalan herşey aynı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…