domain lazım lakin duckdnsden hallederiz.Nasıl kuracağım hocam? Bir de domainsiz olsa daha iyi olur.
Kod:{ "log": { "loglevel": "error" }, "inbounds": [ { "port": 1111, "listen": "3.68.159.63", "protocol": "vmess", "settings": { "clients": [ { "id": "3523d304-23ca-45a2-850d-ad3fb4ec754c" } ] }, "streamSettings": { "network": "ws", "security": "tls", "wsSettings": { "headers": { "Host": "youtube.com" }, "path": "/vmess-ws" }, "tlsSettings": { "serverName": "youtube.com", "allowInsecure": true, "certificates": [ { "certificateFile": "/root/server.crt", "keyFile": "/root/server.key" } ] } } } ], "outbounds": [ { "protocol": "freedom", "settings": { "domainStrategy": "UseIP" } }, { "protocol": "blackhole", "tag": "blackhole" } ], "routing": { "rules": [ { "type": "field", "outboundTag": "blackhole", "ip": [ "127.0.0.0/8" ] } ] } }
Eki Görüntüle 2375159
Eki Görüntüle 2375160
Eki Görüntüle 2375163
Domain lazım lakin duckdnsden hallederiz.
hatalı kurulum, v2ray core kurmak zor illa hata alınıyor.Peki neden v2ray olmadı hocam?
Log leveli error yerine info yazıp çıktıya bakın.Nasıl kuracağım hocam? Bir de domainsiz olsa daha iyi olur.
Kod:{ "log": { "loglevel": "error" }, "inbounds": [ { "port": 1111, "listen": "3.68.159.63", "protocol": "vmess", "settings": { "clients": [ { "id": "3523d304-23ca-45a2-850d-ad3fb4ec754c" } ] }, "streamSettings": { "network": "ws", "security": "tls", "wsSettings": { "headers": { "Host": "youtube.com" }, "path": "/vmess-ws" }, "tlsSettings": { "serverName": "youtube.com", "allowInsecure": true, "certificates": [ { "certificateFile": "/root/server.crt", "keyFile": "/root/server.key" } ] } } } ], "outbounds": [ { "protocol": "freedom", "settings": { "domainStrategy": "UseIP" } }, { "protocol": "blackhole", "tag": "blackhole" } ], "routing": { "rules": [ { "type": "field", "outboundTag": "blackhole", "ip": [ "127.0.0.0/8" ] } ] } }
Eki Görüntüle 2375159
Eki Görüntüle 2375160
Eki Görüntüle 2375163
Şu konuya bakın.![]()
Eki Görüntüle 2375169
Duckdnse kayıt olun add domain kısmından domain oluşturun IP kısmına sunucunuzun IP adresini yazıp Update deyin.
Hatalı kurulum, v2ray Core kurmak zor illa hata alınıyor.
aynı hocam;Log leveli error yerine info yazıp çıktıya bakın.
{
"log": {
"loglevel": "info"
},
"inbounds": [
{
"port": 1080,
"listen": "127.0.0.1",
"protocol": "socks",
"settings": {
"auth": "noauth",
"udp": true
}
}
],
"outbounds": [
{
"protocol": "vmess",
"settings": {
"vnext": [
{
"address": "141.11.109.67",
"port": 80,
"users": [
{
"id": "6be3e1b2-05e1-46a1-ad36-70aaabaa8d12",
"security": "auto"
}
]
}
]
},
"streamSettings": {
"network": "ws",
"wsSettings": {
"headers": {
"Host": "m.youtube.com"
},
"path": "/vmess-ws"
}
}
}
]
}
Sagernet kullanabilirsiniz: https://github.com/SagerNet/SagerNet/releases/download/0.8.1-rc03/SN-0.8.1-rc03-arm64-v8a.apk
YouTube paketini normal olarak kullanmak için ise kendi VPS'm de bir v2ray server açtım. 7/24 çalışma garantisi veremem.
Şu JSON dosyasını içe aktararak kullanabilirsiniz. (kopyalayıp bir JSON uzantılı dosyaya kaydedin.)
Kod:{ "log": { "loglevel": "info" }, "inbounds": [ { "port": 1080, "listen": "127.0.0.1", "protocol": "socks", "settings": { "auth": "noauth", "udp": true } } ], "outbounds": [ { "protocol": "vmess", "settings": { "vnext": [ { "address": "141.11.109.67", "port": 80, "users": [ { "id": "6be3e1b2-05e1-46a1-ad36-70aaabaa8d12", "security": "auto" } ] } ] }, "streamSettings": { "network": "ws", "wsSettings": { "headers": { "Host": "m.youtube.com" }, "path": "/vmess-ws" } } } ] }
Bu kullanılarak internet üzerinde yasa dışı yapılacak herhangi bir eylemin sorumluğu bana ait değildir. Herkes kendi sorumluluğunda kullansın. Yasal sorunla karşılaşmamak adına log tutabilirim. Sonuç itibarıyla public olarak paylaşıyorum. Anlayışınız için teşekkürler.
Türk Telekom mobilde denedim çalışıyor. Turkcell de ne olur bilemem.
Şuan okuldayım müsait bir vakitte anlatayım.Öncelikle teşekkürler Turkcell ile denedim ve çalıştı, ancak nasıl yaptığınızı merak ettim, bende bir türlü olmadı, siz nasıl yaptınız acaba?
www.google.com
kısmını silip m.youtube.com gibi istediğiniz şeyle değiştirin. Geri kalan herşey aynı.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.