Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Hocam konu cidden karışmış bundan dolayı anlayamadım. Bir telefonda Vodafone sınırsız internet ve 15 GB hotstop sınırı var. Ben bu sınırı kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabileceğimi anlatacak kahraman çıkar mı? Konunun başlarında anlatılmış ama sorun bende anlayamadım.

@Bal Porsuğu hocam an itibarıyla yine TL kesmeye başladı bu yöntem. Dediğiniz ayarların hepsini yaptım az öncesine kadar normaldi ama şu an yine aynı şekilde oluyor. Paketten yiyor sanırım ama aynı anda hattımdaki TL yide yiyor.

Özel DNS kullanıyorsan kullanmayı bırak belki DNS sorguları yiyordur.

Özel DNS kullanıyorsan kullanmayı bırak belki DNS sorguları yiyordur.

Ayarlardan bakmistim en son telefonda DNS otomatikti kapatmıştım. Ama değişen bir şey olmadı bir daha bakarım olmazsa normal paketlere dönerim artık.

Ayarlardan bakmistim en son telefonda DNS otomatikti kapatmıştım. Ama değişen bir şey olmadı bir daha bakarım olmazsa normal paketlere dönerim artık.
Bir şey ByeDPI'ın oluşturduğu VPN'in dışına çıkıp normal internet harcıyor, DNS olabilir, başka profillere kurulan uygulamalar olabilir (Samsung'da gizli klasör profili gibi). Kafam rahat etsin dersen hattında TL tutmadan direkt kredi kartıyla al ek paketi.

Hocam bu dediğiniz Samsung gizli klasör vb zımbırtısını kapatmak mümkün mü? Değilse eğer normal paketlere döneceğim arada sırada lazım olursa hotspot alırım.

Hocam bu dediğiniz Samsung gizli klasör vb zımbırtısını kapatmak mümkün mü? Değilse eğer normal paketlere döneceğim arada sırada lazım olursa hotspot alırım.
Onu bilmiyorum bir yolu varsa anlatımı vardır arama motorundan bulunur. Kapatılmıyorsa o profilde de ByeDPI çalıştırmak gerekebilir. Gizli klasörü halletsek bile sadece bu da değil dual messenger sistemleri de ayrı profildir ve VPN bunlara etki etmez. Yani bilmediğimiz yerlerden sızıntılar olabilir kesin sonuç alamayız. Kesin sonuç için sistem düzeyinde TTL değişikliğine ihtiyaç var bu da root ile mümkün.

Eğer rootsuz ve ByeDPI ile kullanılacaksa ya hatta TL olmasın, ya akıllı fatura özelliği olsun ya da en azından 1gb normal internet olsun ki VPN'yi atlatan ufak veri paketlerinden dolayı ücret kesilmesin.

Hocam sorun sanırım hatta TL olmasıymış. Hatta 200 TL vardı 2 günde falan eridi hemen. Şu an hotspot interneti kullanabiliyorum telefonda. En son baktım borç vb yansımamış. Ama laptopta kullanmaya çalıştığımda da TL kesiyordu garip bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…