Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Hocam sorun sanırım hatta TL olmasıymış. Hatta 200 TL vardı 2 günde falan eridi hemen. Şu an hotspot interneti kullanabiliyorum telefonda. En son baktım borç vb yansımamış. Ama laptopta kullanmaya çalıştığımda da TL kesiyordu garip bir şekilde.
Hatta TL olsa da olmasa da sen hotspot paketini kullanıyordun zaten ama aynı zamanda VPN dışında kalan sistemin tükettiği ufak harcamalardan dolayı TL de düşüyordu. Düşecek TL kalmadığına göre sadece hotspot paketini yiyorsun şu an. Yani durum TL olduğu için hotspot kullanamama durumu değildi o şekilde anlaşılmasın.

Hatta TL olsa da olmasa da sen hotspot paketini kullanıyordun zaten ama aynı zamanda VPN dışında kalan sistemin tükettiği ufak harcamalardan dolayı TL de düşüyordu. Düşecek TL kalmadığına göre sadece hotspot paketini yiyorsun şu an. Yani durum TL olduğu için hotspot kullanamama durumu değildi o şekilde anlaşılmasın.

Hocam VPN kapalı hotspot interneti amacına uygun şekilde laptopta kullanırkende(kablo ile bağladım) TL düşüyordu onun nedenini anlamadım? O da mı telefonun paket dışı kullandığı internet yüzünden oluyor?

Hocam VPN kapalı hotspot interneti amacına uygun şekilde laptopta kullanırkende(kablo ile bağladım) TL düşüyordu onun nedenini anlamadım? O da mı telefonun paket dışı kullandığı internet yüzünden oluyor?
Aynen o yüzden oluyor. Sistem sen kullanmasan da bir şeyler yapıyor mobil veriyi açtığında.

Aynen o yüzden oluyor. Sistem sen kullanmasan da bir şeyler yapıyor mobil veriyi açtığında.
Hocam bir sorum olacaktı. Turkcellde kendi internetim bittiği zaman hotspot paketini kullanabilmek için TTL fix magisk modülü kullanıyorum. Bunu faturalı paketimde normal internetim varken de kullanırsam acaba önce kendi internetimi mi kullanır yoksa yine hotspot olarak algılayıp paketimdeki internetim bitmeden önce hotspotu mu kullanır? Mantıken fark eden bir şey olmuyor ama merak ettim işte 😂

Hocam bir sorum olacaktı. Turkcell'de kendi internetim bittiği zaman hotspot paketini kullanabilmek için TTL fix Magisk modülü kullanıyorum. Bunu faturalı paketimde normal internetim varken de kullanırsam acaba önce kendi internetimi mi kullanır yoksa yine hotspot olarak algılayıp paketimdeki internetim bitmeden önce hotspotu mu kullanır? Mantıken fark eden bir şey olmuyor ama merak ettim işte 😂

Önce Hotspot'u yer.

Gerçekten Türrkiyedeki VPSler çöp imiş.OVH hız konusunda çok stabil.Tek sıkıntı ip yurtdışı.V2ray için tavsiye derim.

Dosya Ekleri

• ovh.jpg
    ovh.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 52

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı