Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Sadece Keenetic modeme giden 65 olarak girdim telefondan 2 GB YouTube harcama yaptım ve biraz Speedtest sadece 300 MB harcama olmuş mantık olarak modem kendini telefon gibi göstermiyor mu diğer cihazlara neden bir şey yapmak gereksinki.

Bağlanan cihazların TTL'si 63 olarak çıkıyor internete o yüzden. Burada modemin bir etkisi yok. Etkisi olması için iptables ile tüm paketlerin TTL'sini 64 yapmak lazım. Yoksa bağlanan cihazın TTL'si bir adet düşüp öyle çıkıyor internete.

Bağlanan cihazların TTL'si 63 olarak çıkıyor internete o yüzden. Burada modemin bir etkisi yok. Etkisi olması için iptables ile tüm paketlerin TTL'sini 64 yapmak lazım. Yoksa bağlanan cihazın TTL'si bir adet düşüp öyle çıkıyor internete.

Pek bilgim yok bu konularda fakat şu an bir sorun görünmüyor yarın net anlaşılır kotayı takip ediyorum sürekli.

Kullanım detaylarına baktığımda internet. 21, internet. 04, internet. 18, internet. 15, internet. 23 adında data kullanımları mevcut bazıları 200 MB gibi yüksek sanırım YouTube olabilir en yükseği 700 küsur MB hepsini topladığımda 2 GB kullanımı geçmiş ama kullandığım olarak 577MB gösteriyor her şey yolunda gibi.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar Türk Telekom m2m 100 GB paketi alıp TP-Link Archer MR400 routera takıp verim alabilir miyim böyle cok uyguna geliyor bağ evi için almayı düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar Türk Telekom m2m 100 GB paketi alıp TP-Link Archer MR400 routera takıp verim alabilir miyim böyle cok uyguna geliyor bağ evi için almayı düşünüyorum.

Türk Telekom'dan faturasız cep magnet tarifeli SIM kart+cep magnet 100-200 GB paketi+telefon çift isim destekliyorsa telefona takabilir ve interneti TT hattından gelecek şekilde ayarlarsın ya da ucuza sana uygun bir modem alıp ona takabilirsin simi ve onda kullanabilirsin. Ben bunu düşünüyorum.

Türk Telekom'dan faturasız cep magnet tarifeli SIM kart+cep magnet 100-200 GB paketi+telefon çift isim destekliyorsa telefona takabilir ve interneti TT hattından gelecek şekilde ayarlarsın ya da ucuza sana uygun bir modem alıp ona takabilirsin simi ve onda kullanabilirsin. Ben bunu düşünüyorum.

Cep magnetler cok pahalı geldi bana ya 100 GB 590 TL + bir de modemini veriyorlar galiba bu m2mler daha ucuz neden bilmiyorum.

😡Konuda hala sapla saman karışıyor.V2ray ile TTL konuları farklı.😡

KOTALI
**** TTL'in amacı paketinizdeki HOTSPOT kotasını kendi cep telefonunuzda kullanmak.TTL'in nasıl yapıldığı konunun ilk mesajında ayrıntılı yazıyor.

SINIRSIZ
**V2rayin amacı paketinizdeki sınırsız sosyal(wp,yt,face) paketini sınırsız internet olarak kullanmak.Telinize v2ray uygulaması(htt custom,npvtunnel,v2rayng) yükleyeyeceksiniz ve uygulamanın bağlanacağı v2ray sunucusu doyası(.hc,.npvt) olacak.
Ayrıca hotspot yapmak istiyorsanız telefonunuz rootlanacak(rootsuz v2ray paylaşılmaz kotadan yer) ve vpntohotspot modülü yüklenecek.

Eğer simkart girişli ve v2ray yüklenebilen bir modeminiz varsa bununla da paylaşabilirsiniz.Ama bu iş o kadar kolay değil.Buyrun 2 kaynak link.

Son düzenleme:
Arkadaşlar modeminize falan v2ray kuramazsınız TTL değişemezsiniz, bağlandığınız cihazdan yapabilirsiniz hepsini modeme kurmak isterseniz çok detaylı işler. Aklınızda spesifik bir soru varsa sorabilirsiniz yaklaşık 6-7 aydır bu işin teknik kısmıyla uğraşıyorum yalayıp yuttum.

Arkadaşlar modeminize falan v2ray kuramazsınız TTL değişemezsiniz, bağlandığınız cihazdan yapabilirsiniz hepsini modeme kurmak isterseniz çok detaylı işler. Aklınızda spesifik bir soru varsa sorabilirsiniz yaklaşık 6-7 aydır bu işin teknik kısmıyla uğraşıyorum yalayıp yuttum.
Keenetic cihazlara direkt Ubuntu kurulabiliyor.
Ben zapret kurmuştum her cihazda dpi aşılıyordu. Mantıken bu v2ray veya ttl değerini modemde degistirdigimizde her cihazda uygulanmali.

Keenetic için v2ray olarak Entware üstüne xkeen kuruluyor.Rus sitelerde ayrıntılar var.Ayrıca üst model asus modemlere de v2ray direk yükleniyor.
Sıkıntı hem modemi çok kasıyor hem hız düşüşü oluyor.

Yolda,köyde, bağda,bahçede, dağda,taşta ailecek sınırsız internet kullanım diyorsanız kırık dökük rootlu android telefon.Sınırsız whatsapplı TT hat.Basit, ucuz, stabil.1 yıldır kullanıyorum....

Keenetic cihazlara direkt Ubuntu kurulabiliyor.
Ben zapret kurmuştum her cihazda DPI aşılıyordu. Mantıken bu v2ray veya TTL değerini modemde degistirdigimizde her cihazda uygulanmali.

Herkeste bulunmuyor maalesef bende öyle yapmak istemiştim modem fiyatını görünce vazgeçtim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı