Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

merhaba, ben vodafone da tanımlı sınırsız internet paketine geçmeyi düşünüyorum. fiyat 1190 tl . zaten 600 tl hat parası verdiğimden sınırsız net için de modem gibi kullanabilirsem 600 tl verebilirim. sorum ise bu neti sınırsız olarak hotspot olarak paylaşmam mümkün mü? normalde 15 gb hotspot sınırı var. elimde ki laptop ve vr başlığı aynı ağa bağlamam gerekli. bunun için sadece ttl değiştirmek yeterli mi yoksa superbox yada sim kart girişli ttli değişebilen lte modem gibi birşey mi almam lazım . hattı normalde aktif olarak kullanıyorum box yada modem gibi birşey aldığımda ikiz sim kart çıkartıp birini modee wifi açık diğerini tele takıp hat açık şekilde kullanabilirmiyim?

Selamlar herkese. Konudan ve işlemlerden tam olarak anlamadığım için sormak istedim. Daha önce sorulduysa bulamadım, kusuruma bakmayın. Vodafone sınırsız paketi kullanıyorum ve hotspot için 15 gb sınırı var. Ek olarak yurtdışı telefon kullanıyorum ve kullanım süresi bir hafta içerisinde dolacak. Hattımı farklı bir telefona takarak interneti hotspot olarak yurtdışı telefonumda kullanmak istiyorum ama 15 gb sınırı sıkıntı çıkartacak. Bu sınırı aşmak için bir yöntem var mıdır? Konunun ilk başında anlatılan yöntem bu konuda işe yarar mı? Yurtdışı telefonum s24 ultra, geçici olarak hattımı takacağım telefon samsung m20. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

İlk mesajda ByeDPI ile ttl 63 ayarlamak yerine 65 olarak ayarlarsan kullanırsın. Hotspot yapan cihazda değil bağlanan cihazda yapacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…