Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

1-AWS ya da Google cloude üye olun.Aws 6 ay google 3 ay ücretsiz sunucu veriyor.Öğrenci iseniz github üzerinden Digital ocean 1 yıllık ücretsiz veriyor.Ya da ücretli sunucu satın alırsınız.Sunucu oluşturma ile ilgili internette birçok video var.

2-Sertifika dosyası oluşturmak için (server.crt ve server.key)

3-UUID oluşturmak için

Bu 3 şey hazırsa sunucunuza bağlanıp v2rayi kuracaksınız.Sonra da ayar dosyanızı sunucuya koplayacaksınız.
Ayar dosyanızda önemli satırlar.Diğer satırlara dokunmayın.Sadece bunları sizinkilerle değiştirin.
"listen": "sunucuzun ip adresi",
"id": "oluşturulan uuid"
"certificateFile": "/root/server.crt",
"keyFile": "/root/server.key"
"serverName": "api.whatsapp.net",

Ben AWSden 6 aylık ücretsiz sunucu aldım.Kredi kartı istedi doğrulama için.Sanal kart girip doğrulama yapıp iptal ettim.Konum olarak Almanya seçtim.TT sınırsız wp paketim olduğu için sni olarak api.whatsapp.net kullandım.Ayar dosyam GitHub - liberteryen/kacaknet-v2ray: A platform for building proxies to bypass network restrictions. burdaki 2. senaryo : Vmess over Websocket over TLS (server-client) ile benzer.Sadece sunucu adresi ve uuid farklı.
Bu olayı sabit bir konumda kullanacaksanız TT ve Vodafone ile hız testi yapın.Hangisi iyiyse o hattın sınızsız sosyalli paketini alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı