Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Hocam sunucuna kurduk ve bağlandım ve oldu, bunu direkt yapacak bir uygulama yok mu VPN'siz sadece SNI değiştirecek.
VPN'siz derken? SNI'yi tünel olmaksızın değiştiremezsiniz.
SNI değiştirme dediğiniz olay tüneli o SNI'ya uygun göstermek. İnternete tünelin diğer ucundaki sunucunun internetiyle çıkıyorsunuz yine.

VPN'siz derken? SNI'yi tünel olmaksızın değiştiremezsiniz.
SNI değiştirme dediğiniz olay tüneli o SNI'ya uygun göstermek. İnternete tünelin diğer ucundaki sunucunun internetiyle çıkıyorsunuz yine.

Anladım, bir tünele ihtiyaç var bu tüneli wireguard ile yapamaz mıyım, çok daha kolay ve elimde çok fazla wireguard VPN var.

Hocalarım ben bir türlü HTTP injector ile sunucum ile SNI değiştiremedim.
Kursam uygulama kabul etmiyor bir şekilde girsim intermete çıkamıyorum.

1734267334743.png

Eki Görüntüle 2374751

Niçin HTTP enjector kullanıyorsunuz, cok yavas onun yerine ücretsiz dosyalar kullanabilirsiniz HTTP Custom, npv tunnel gibi uygulamalarda.

Eki Görüntüle 2374751
En fazla 100 liraya bir vps alıp oraya kendi sunucu kur. Ne ping sorunu ne de hız sorunu yaşarsın. Buradan birkaç kişi toplanıp kendimize özel ortak vps alabiliriz. Gerçi "sunucum" dediğine göre kendi vps'in var.

xray yerine vmess veya vless dene. Uygulama olarak da darktunnel öneririm.

Niçin HTTP enjector kullanıyorsunuz, cok yavas onun yerine ücretsiz dosyalar kullanabilirsiniz HTTP Custom, npv tunnel gibi uygulamalarda.

SNI değiştirmek için SNI'i YouTube yaparak intermeti kullanacağım ama kendi sunucumdan bir türlü veri alamadım, ne önerirsin?

En fazla 100 liraya bir VPS alıp oraya kendi sunucu kur. Ne ping sorunu ne de hız sorunu yaşarsın. Buradan birkaç kişi toplanıp kendimize özel ortak VPS alabiliriz. Gerçi "sunucum" dediğine göre kendi VPS'in var.

X-ray yerine vmess veya vless dene. Uygulama olarak da darktunnel öneririm.

Hocam kendi sunucuma nasıl kuracağım çünkü kurduğumda başarılı dedi ama bir türlü veri alamadım.
SNI değiştirmek için vmess veya vlessden hangisi daha iyi olur?

SNI değiştirmek için SNI'i YouTube yaparak intermeti kullanacağım ama kendi sunucumdan bir türlü veri alamadım, ne önerirsin?

Hocam kendi sunucuma nasıl kuracağım çünkü kurduğumda başarılı dedi ama bir türlü veri alamadım.

Client kurman lazım kanka hiddify v2ray tavsiye ederim veya X-UI.

En fazla 100 liraya bir VPS alıp oraya kendi sunucu kur. Ne ping sorunu ne de hız sorunu yaşarsın. Buradan birkaç kişi toplanıp kendimize özel ortak VPS alabiliriz. Gerçi "sunucum" dediğine göre kendi VPS'in var.

X-ray yerine vmess veya vless dene. Uygulama olarak da darktunnel öneririm.

Hocam kalitelisinden bir VDS alsak güzel olur.

Müsait olduğumda buraya örnek bir config dosyası atarım. Yapacağın tek şey vps ipni ve istediğin sni değerini yazmak.

Hocam kalitelisinden bir VDS alsak güzel olur.
Ben birçok firmayı denedim hiçbiri düzgün bir networka sahip vds veremedi. Verdikleri VDS yurtdışı sunucularına bağlanınca sanki kısıtlama var gibi çok yavaşlıyor 😄. En iyisi müşteri hizmetleri iyi ve ucuz vps satan bir firmadan hizmet almak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı