- Makaleler
- 1
IP tabanlı sistemi bypass etmek istiyor da dediğin gibi olmaz. Sni seni zaten ip adresine yönlendirir.SNI yerine neden IP yazasın ki? 2'si farklı şeyler.
IP tabanlı sistemi bypass etmek istiyor da dediğin gibi olmaz. Sni seni zaten ip adresine yönlendirir.SNI yerine neden IP yazasın ki? 2'si farklı şeyler.
Dene bakayım olacak mı?İphone'a geçerli değil mi?
Hocam 50 sayfayı da okudum fakat v2ray konusunda kafam bayağı karıştı açıkçası. VDS alıp Debian 11 kurdum. Config.json'u upload edene kadar her şey güzeldi fakat onu upload etmeye çalışınca Termux'ta dosya bulunamadı hatası alıyordum. Termuxun izinleri vardı, dosya yolu doğruydu. Bundan sonra Windows kurdum. Onda başarılı bir şekilde çalıştırdım sanırım fakat v2rayng ile bağlanınca internet kesiliyor, hiç bir siteye giremiyorum. Sizce nerede hata yapmış olabilirim? @SUBMITTER @Recoo
Config dosyam:
{
"log": {
"loglevel": "error"
},
"inbounds": [
{
"port": 80,
"listen": "0.0.0.0",
"protocol": "vmess",
"settings": {
"clients": [
{
"id": "15304a41-1624-4c1b-8d2f-417b739b6727"
}
]
},
"streamSettings": {
"network": "ws",
"wsSettings": {
"headers": {
"Host": "www.api.whatsapp.com"
},
"path": "/vmess-ws"
}
}
}
],
"outbounds": [
{
"protocol": "freedom",
"domainStrategy": "UseIP"
}
},
{
"protocol": "blackhole",
"tag": "blackhole"
}
],
"routing": {
"rules": [
{
"type": "field",
"outboundTag": "blackhole",
"ip": [
"127.0.0.0/8"
]
}
]
}
}
Windows sunucumdaki konsol ekranı:
Eki Görüntüle 2407527
V2rayng ayarlarım:
{
{
"port": 443,
"listen":"ip",
"protocol": "trojan",
{
"password":"sifre"
}
]
},
"network": "tcp",
"security": "tls",
"tlsSettings": {
"serverName": "api.whatsapp.net",
"allowInsecure": true,
"certificates": [
{
"certificateFile": "/usr/local/etc/v2ray/server.crt",
"keyFile": "/usr/local/etc/v2ray/server.key"
}
]
}
}
}
],
{
"settings": {}
}
]
}
{
"log": {
"loglevel": "warning"
},
{
"listen": "ip",
"port": 443,
"protocol": "vmess",
{
"id": "15304a41-1624-4c1b-8d2f-417b739b6727",
"level": 0
}
],
"decryption": "none"
},
"network": "ws",
"wsSettings": {
"path": "/v2ray"
},
"security": "tls",
"tlsSettings": {
"serverName": "api.whatsapp.net",
"certificates": [
{
"certificateFile": "/usr/local/etc/v2ray/server.crt",
"keyFile": "/usr/local/etc/v2ray/server.key"
}
]
}
}
}
],
{
"tag": "direct"
}
]
}
V2rayng ile bağlanınca internet kesiliyor,
TLS yapınca yutmuyor Türk Telekom bende hocam. Ben düz websocket kullanıyorum şifrelemeyi vmess hallediyor zaten. Duble şifrelemede hzı düşüyor bir de.Trojan,Vless ve Vmess configleri denedim.80 port bende olmadı, 443 ya da 8080 çalıştı.
Sunucuya dosya aktarmak ya da sunucudaki dosyayı düzenlemek için windows FlashFXP kullanıyorum.Linux çoğumuza yabancı ve hata alınca neden kaynaklandığını bilmiyoruz.
Bir de trojan dene istersen.
Trojan Tcp-Tls
Kod:{ "inbounds": [ { "port": 443, "listen":"ip", "protocol": "trojan", "settings": { "clients": [ { "password":"sifre" } ] }, "streamSettings": { "network": "tcp", "security": "tls", "tlsSettings": { "serverName": "api.whatsapp.net", "allowInsecure": true, "certificates": [ { "certificateFile": "/usr/local/etc/v2ray/server.crt", "keyFile": "/usr/local/etc/v2ray/server.key" } ] } } } ], "outbounds": [ { "protocol": "freedom", "settings": {} } ] }
Vmes ws-tls
Kod:{ "log": { "loglevel": "warning" }, "inbounds": [ { "listen": "ip", "port": 443, "protocol": "vmess", "settings": { "clients": [ { "id": "15304a41-1624-4c1b-8d2f-417b739b6727", "level": 0 } ], "decryption": "none" }, "streamSettings": { "network": "ws", "wsSettings": { "path": "/v2ray" }, "security": "tls", "tlsSettings": { "serverName": "api.whatsapp.net", "certificates": [ { "certificateFile": "/usr/local/etc/v2ray/server.crt", "keyFile": "/usr/local/etc/v2ray/server.key" } ] } } } ], "outbounds": [ { "protocol": "freedom", "tag": "direct" } ] }
vmess://[email protected]:80?encryption=auto&host=api.whatsapp.net&path=%2fvmess-ws-public&type = ws#arincws
TT ve Vodafone bununla bağlanmıyor. HTTP Custom v2rayng sager hepsini denedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.