Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Konu çok karman çorman duruyor, çok kafa karıştırıcı. Asıl konu hotspot paketlerini bağımsız olarak kendi telefonumuzda kullanmaktı galiba. ByeDPI var telefonda, Turkcell kullanıyorum. UI Editorde ayarlar 1080 portunda No domain kapalı, TCP Fast Open kapalı. Default TTL 63 şu an. Turkcell 127 mi kullanıyor 64 mü? HTTP ve HTTPS Desyncleri açık. Host ve Domain mixed case açık. Böyle mi işliyor durum?

Konu çok karman çorman duruyor, çok kafa karıştırıcı. Asıl konu hotspot paketlerini bağımsız olarak kendi telefonumuzda kullanmaktı galiba. ByeDPI var telefonda, Turkcell kullanıyorum. UI Editorde ayarlar 1080 portunda No domain kapalı, TCP Fast Open kapalı. Default TTL 63 şu an. Turkcell 127 mi kullanıyor 64 mü? HTTP ve HTTPS Desyncleri açık. Host ve Domain mixed case açık. Böyle mi işliyor durum?

Hiç o ayarlara girme. TTL değişmek için DPI manipülasyonuna gerek yok. Şu videodaki gibi yap ama 63 yap.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle olacak yani

Screenshot_20250127-123416_ByeDPI.png

Screenshot_20250127-123422_ByeDPI.png

Hiç o ayarlara girme. TTL değişmek için DPI manipülasyonuna gerek yok. Şu videodaki gibi yap ama 63 yap.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle olacak yani

Eki Görüntüle 2408474

Eki Görüntüle 2408475

Çalıştı su an güncel fakat unutan olur kamu spotu geçeyim telefonun kendi ayarlarında Adguard DNS gibi DNS kullanan varsa onu da kapatsın yoksa internet kesiliyor ya da garip bir şekilde WhatsApp çalışıyor sadece. :D

Çalıştı su an güncel fakat unutan olur kamu spotu geçeyim telefonun kendi ayarlarında AdGuard DNS gibi DNS kullanan varsa onu da kapatsın yoksa internet kesiliyor ya da garip bir şekilde WhatsApp çalışıyor sadece. :D

Evet Android'in kendi içinde DNS ayarlanırsa DNS sorguları VPN içinden geçmiyor. Yani eğer hiç normal internetiniz yoksa DNS sorgusu yapılamaz, alan adı çözümlenemez. DNS kullanmak istenirse ByeDPI'ın içinde DNS bölümü var oraya girilebilir o zaman DNS sorguları VPN içinden geçer sorun olmaz.

Arkadaşlar IPhone'da Termux gibi bir sistem var mı? Android'de ByeDPI'ı Termux içinde çalıştırıp SOCKS5 proxy ile bağlanabildim. IPhone'da benzer bir sistem varsa orada da yapılabilir. Hem DPI sansürü için kullanılabilir hem TTL değiştirmek için.

Son düzenleme:
Başlıkta 2 konu işlendi.

1-
Sadece hotspot olarak kullanılabilen internet paketini sim kartın takılı olduğu ANDROID telefonda kullanma: Bye Dpi uygulaması indirilerek TTL değeri 63 yapılacak.

2-TT sınırsız yt,wp,fb, Vodafone sınırsız yt,wp,fb, Turkcell sınırsız yt paketine sahip olup kotadan yemeden interneti IOS ve ANDROID telefonda kullanma: VPS/VDS sunucu satın alınıp V2ray kurulacak.Telefondan uygulama(http custom,npv tunnel,sagernet,v2rayNg..) ile bu sunucuya bağlanılacak.
Ayrıca hotspot(wifi/usb/bluetooth) ile internet paylaşılmak isteniyorsa telefonun ROOTlu olması şartıyla;
a)Magisk vpntohopsot(https://file.magiskmodule.com/wp-content/uploads/2024/07/vpn-to-hotspot.zip) modülü veya
b)Vpn hotspot(Releases · Mygod/VPNHotspot) uygulaması kurulacak.

@thundere doğru hocam bir ekleme de ben yapayım VPN'li bağlantıyı Every Proxy kullanarak da paylaşabilirler root olmadan.

1- Every Proxy ve Every Proxy Bridge kurulacak.
2- VPN uygulamasında Every Proxy hariç tutulacak, Brigde hariç tutulmayacak.
3- Every Proxy ayarlarında Brigde seçeneği açılacak.
4- İsteğe göre HTTP proxy veya SOCKS5 proxy başlatılacak. HTTP proxy seçilirse bağlanan cihazda ek uygulamaya gerek kalmaz daha pratik olur.
5- Bağlanan cihazda Every Proxy'de gösterilen IP (192.168.x.x) ve Port kullanılarak proxy girilecek.

Aslında every proxye de gerek yok.Artık vpn uygulamalarının içinde proxy ayarları var.Örnekte üstteki http custom alttaki npv tunnel.Özellikle npvde aç, kapa veya yeniden başlat hep aynı ip:port.

Poyrazdan almıştım.Hız çok kötü idi.Süresi bitiyor yenisi için önerisi olan var mı?

VDS/VPS

@387354 keyubu hız konusunda nasıl?

Dosya Ekleri

• CYMERA_20250203_141301.jpg
    CYMERA_20250203_141301.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 216
Son düzenleme:
Aslında every proxye de gerek yok.Artık vpn uygulamalarının içinde proxy ayarları var.Örnekte üstteki http custom alttaki npv tunnel.Özellikle npvde aç, kapa veya yeniden başlat hep aynı ip:port.

Poyrazdan almıştım.Hız çok kötü idi.Süresi bitiyor yenisi için önerisi olan var mı?

VDS/VPS

@387354 keyubu hız konusunda nasıl?
Türkiyeden vds alınmaz. Hepsi aynı. Daha dün yanlış anlşılma sonucu keyubu vds mi kapattılar itiraz ettim 1 gün bekletip öyle açtılar. Gelen mailleri falan bakamadım. Artık yurt dışı kul.lanıyorum. Cloudzy kullanıyorum şuan. Hiç bir sorun yok.

Hocam sanırım bu yöntem fixlenmiş. Denedim aynı ayarlarla olmadı. DNS 1.1.1.1 olmuş onu ayarlanmadı moduna getirdim command lines diye bir ayar vardı onu açtım yine denedim 1 dakikada 52 TL hattan gitti. Bu yönteme güvenerek bir de hotspot 50 GB almıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı