Mouse pad alacağım, üst düzey bir ürün istemiyorum, FPS oyunlarında takılma, kayma yapmasın yeter. Porge markası hakkında olumlu yorumlar okudum, ancak Hepsiburada'daki fiyatları ile N11'deki fiyatları arasında çok fark var.
SteelSeries quick m kullanıyorum gayet memnunum geçen sene 70TL almıştım indirimde RGB'siz modeli daha önce 10TL'lik vardı fark var tabii arasında kayganlık açısından.
Ben bunu aldım oldukça memnunum RGB'ye 150 TL değer mi, orası tartışılır ama ikinci linkteki 70 lirayı hak ediyor gayet kaliteli ürünleri var Xrades'in.
Xrades Rgb Mousepad 80x30 Cm 13 Farklı Renk Modu Su Geçirmez Oyuncu Gaming Xl Mausepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ben bunu aldım oldukça memnunum RGB'ye 150 TL değer mi, orası tartışılır ama ikinci linkteki 70 lirayı hak ediyor gayet kaliteli ürünleri var Xrades'in.
Xrades Rgb Mousepad 80x30 Cm 13 Farklı Renk Modu Su Geçirmez Oyuncu Gaming Xl Mausepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.