Ucuz mouse padler iş görür mü?

sineklikowboy

Kilopat
Katılım
20 Haziran 2017
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mouse pad alacağım, üst düzey bir ürün istemiyorum, FPS oyunlarında takılma, kayma yapmasın yeter. Porge markası hakkında olumlu yorumlar okudum, ancak Hepsiburada'daki fiyatları ile N11'deki fiyatları arasında çok fark var.


Kalite olarak aynı mı bunlar acaba? Yoksa N11'deki orijinal porge değil midir? Alıp kullanan vs varsa fikirlerinizi bekliyorum.

Ayrıca, 50-60 TL'yi aşmayacak şekilde başka önerileriniz varsa açığım.
 
SteelSeries quick m kullanıyorum gayet memnunum geçen sene 70TL almıştım indirimde RGB'siz modeli daha önce 10TL'lik vardı fark var tabii arasında kayganlık açısından.
 
Ucuz mousepad modelleri performans olarak hiç üzmüyor. Sadece asla geçmeyen, petrolümsü bir kokusu var. Alırken bunu göz önünde bulundurmanız lazım.
Xrades kullanıyorum ona da bakabilirsin.
Hocamın dediği gibi Xrades veya QP modellerini tercih edebilirsiniz.
 
Ben bunu aldım oldukça memnunum RGB'ye 150 TL değer mi, orası tartışılır ama ikinci linkteki 70 lirayı hak ediyor gayet kaliteli ürünleri var Xrades'in.


 
Hocam ben geçen sene 15 TL'ye mousepad aldım hala kullanıyorum. Ama benimkisi küçük olanlardan.
 
Bende tkz series PUBG var ve hiç kokusu yok ve 3 yıldır dayanıyor.
 
Addison 300521 bileklik destekli mousepadi önerebilirim fiyatı da uygundur son derece memnunum.
 
Ben bunu aldım oldukça memnunum RGB'ye 150 TL değer mi, orası tartışılır ama ikinci linkteki 70 lirayı hak ediyor gayet kaliteli ürünleri var Xrades'in.


İsikli olani kullandiniz mi? Bu modellerde bir sure sonra usb'ye uzak kalan yerlerde renkler gidiyor da bunda da var mi ayni sorun acaba
 

Yeni konular

Geri
Yukarı