Ucuz Office lisansı nereden alınır?

Daiquiri

Hectopat
Office lisansı almak istiyorum ancak bazi yerlerde mail hesabiyla beraber veriyolar. Kendi hesabima bagli şekilde kullanabilecegim lisans türü var mı? Bir de maille birlikte verdikleri lisans güvenilir midir?

Pintipin'den Office 2019 aldım, aktivasyon esnasında sorun yaşadım ve WhatsApp destek hattına yazdım. Ertesi gün yardımcı olup yeni key verdiler. Şu anlık bir sorun gözükmüyor. Öğrenci üyeliğinden faydalanamıyorsanız kullanılabilir.

Office lisansı almak istiyorum ancak bazi yerlerde mail hesabiyla beraber veriyorlar. Kendi hesabima bagli şekilde kullanabilecegim lisans türü var mı? Bir de maille birlikte verdikleri lisans güvenilir midir?

Kendi hesabınız ile sağlam lisans gibi sitelerden alabilirsiniz ama lisan format atarsanız çalışmayabiliyor.

Eğer arkadaşların dediği veya herhangi bir yerden istediğinizi bulamazsanız OnlyOffice yazılımına göz atmanızı tavsiye ederim veya Microsoft Office yazılımlarını tarayıcınızdan ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ama ben tarayıcından kullanacak olsam Google uygulamarını kullanırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı