Ucuz Oyun Bilgisayarı

Resim atmadan gonderdiklerinize bakamiyorum telefonda yani genel olarak o videodaki sistem iyi diyorsunuz? Ekran kartını bilgisayara geçince arastiracagim. RAM 8gb olmalı. Aslında ben yılbaşı diye indirim olur diye düşündüm ama dolar artınca fiyatlarda artmış. İndirim denk getirebilirsem alırım yoksa alamam. Yardimlariniz için çok teşekkür ederim.

Resim atmadan gonderdiklerinize bakamiyorum telefonda yani genel olarak o videodaki sistem iyi diyorsunuz? Ekran kartını bilgisayara geçince arastiracagim. RAM 8gb olmalı. Aslında ben yılbaşı diye indirim olur diye düşündüm ama dolar artınca fiyatlarda artmış. İndirim denk getirebilirsem alırım yoksa alamam. Yardimlariniz için çok teşekkür ederim.
Bence de kardeşim sen bi bilgisayar bul linklere bakarak iyice düşün.

Utku Koçak Haklısın ama gta 5 açabilirmi sorunca bende ekran kartını r9 270x yaptım.

GTA V'in gecikme sebebi PC'ye daha optimize olarak gelmesi. R9 270X güçlü bir ekran kartı. Oyunu sorunsuz oynatacaktır. Oyunun optimize olarak gelmesi de performansı artırır. Ben demiyorum Mikail Fidan diyor. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı