Ucuz reseller hosting önerisi

Ardasasa893

Centipat
Katılım
18 Haziran 2022
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben, insanlara hizmet satan birisiyim oyun hesabından tut PHP desteğine kadar uygun bir aracı ücreti karşılığında. Şu aralar biraz fazla web sitesi satışı yaptım dedim ben neden tek tek tek hosting alıyorum bir tane reseller hosting alayım baktım en ucuzu kayizer adlı bir site dedim bunda bir sıkkıntı var ama gidip Google yıldızlarına bakmak aklıma gelmedi. Neyse satın aldıktan 13 saat sonra hizmet teslim edildi destek 1-3 saat demesine rağmen bunda da sıkkıntı yok Whm'ye giriyorum jupiter temasına geçin hatası alıyorum. Adamlara yazdım değiştirin diyor. İngilizcem yeterli seviye de sağ olun orada ne demek istediğini anlayabiliyorum ben burada nasıl yaparım ya da siz yapar mısınız demek istiyorum, neyse değiştirin dedi biraz araştırıp yaptım yine düzelmedi. Yine yazdım bir süre sonra düzeldi altı üstü bir temayı bile değiştirmeye tennezül etmeyen bir firma, bildiğiniz uygun fiyatlı reseller hosting satan bir şirkey ya da bir kişi ya da bir ekip varsa yazınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Reseller hizmetlerini kullanmadım. Ancak VDS taraflı iyi işler çıkartan bir hosting önerebilirim. Destek tarafları iyi, cihazları güzel. Reseller tarafında da destek kalitesinin iyi olduğunu "duydum"

Bakmak istersen
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi ucuzunu bilemiyorum ama sorunsun uptime ve hız sağlayan bir hosting arayışınız var ise güzel neti önerebilirim. Bu işlerde çok da ucuzunu aramamak lazım. Hizmet kalitesi daha elzem bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı