Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 10 Eylül 2017 #11 Cooler Master Masterkeys Pro L White Cherry Mx Red ve enter shift gibi değil normal türkçe klavye.
quadronit Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2017 #12 Sylveon dedi: Cooler Master Masterkeys Pro L White Cherry Mx Red ve enter shift gibi değil normal türkçe klavye. Genişletmek için tıkla... Peki red switchler clicky mi yoksa plastik klavyeler gibi sessiz mi ? Clicky olmasını istiyorum da.
Sylveon dedi: Cooler Master Masterkeys Pro L White Cherry Mx Red ve enter shift gibi değil normal türkçe klavye. Genişletmek için tıkla... Peki red switchler clicky mi yoksa plastik klavyeler gibi sessiz mi ? Clicky olmasını istiyorum da.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 10 Eylül 2017 #13 Ne tür oyunlar oynuyorsunuz?
quadronit Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2017 #14 Sylveon dedi: Ne tür oyunlar oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sadece PUBG oynuyorum.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 10 Eylül 2017 #15 Sesi şöyle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pro L'in Türkiye versiyonu normal Türk klavyeleri gibi. Ama bazı firmalar paralel ithalat yapabilir, onu bilmem. Nereden alacaksınız?
Sesi şöyle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pro L'in Türkiye versiyonu normal Türk klavyeleri gibi. Ama bazı firmalar paralel ithalat yapabilir, onu bilmem. Nereden alacaksınız?
quadronit Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2017 #16 Nazım Paşa dedi: Sesi şöyle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pro L'in Türkiye versiyonu normal Türk klavyeleri gibi. Ama bazı firmalar paralel ithalat yapabilir, onu bilmem. Nereden alacaksınız? Genişletmek için tıkla... En ucuz nereden bulabilirsem oradan alacağım.
Nazım Paşa dedi: Sesi şöyle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pro L'in Türkiye versiyonu normal Türk klavyeleri gibi. Ama bazı firmalar paralel ithalat yapabilir, onu bilmem. Nereden alacaksınız? Genişletmek için tıkla... En ucuz nereden bulabilirsem oradan alacağım.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 10 Eylül 2017 #17 Tamam, model kodunun sonunda TU olmasına dikkat edin o zaman.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 10 Eylül 2017 #18 PUBG gibi fps türü oyunlar için durak noktası olan klavyeler pek uygun değil.
quadronit Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2017 #19 Sylveon dedi: PUBG gibi fps türü oyunlar için durak noktası olan klavyeler pek uygun değil. Genişletmek için tıkla... Hoşuma gittiği için istiyorum, değişik bir tarz veriyor.
Sylveon dedi: PUBG gibi fps türü oyunlar için durak noktası olan klavyeler pek uygun değil. Genişletmek için tıkla... Hoşuma gittiği için istiyorum, değişik bir tarz veriyor.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.944 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2017 #20 Nazım Paşa dedi: Tamam, model kodunun sonunda TU olmasına dikkat edin o zaman. Genişletmek için tıkla... Bu faydalı bilgi icin teşekkurler. quadronit dedi: Sadece PUBG oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Selam, hangi sehirdesiniz?
Nazım Paşa dedi: Tamam, model kodunun sonunda TU olmasına dikkat edin o zaman. Genişletmek için tıkla... Bu faydalı bilgi icin teşekkurler. quadronit dedi: Sadece PUBG oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Selam, hangi sehirdesiniz?