Ucuz RTX 4070'li sistem bulunur mu?

Evet bu sistem iyi gibi duruyor bunu alabilirim teşekkürler.

Bento FPS 750W tercih etmek optimal olacaktır. Ama 12400F tercih ederdim ben. AMD X400 ve türevleri bütün işlemcileri hiçbir zaman sevilmedi beğenilmedi.

Hocam yanlış anlaşılma olmasın ama konu sahibine beğendiremiyoruz. Galiba İncehesap sitesinde kuponu var ki orayı tercih etmek istiyor.

Ben sadece seçenekleri değerlendiriyorum ki konuyuda bu yüzden açtım ayrıca kuponumda yok.

Hocam 7800XT cillop gibi olur, bende 7800XT tavsiye ederim.
Hocam ben de sıfırdan Ryzen 7 7800x3D ve RX7800XT toplamayı düşünüyorum. Grafik kartta hangi markayı önerirsiniz?

İzlediğim bikaç videoda Asus'un ısınma, macun, kalitede net farkı var. Al, 5-6 sene unut kafan rahat olur ayarında.

Ancak forumda bu grafik kartta Asus sorunlu gibi şeyler deniliyor.

Sizin düşünceniz nedir?

Hocam ben de sıfırdan Ryzen 7 7800x3D ve RX7800XT toplamayı düşünüyorum. Grafik kartta hangi markayı önerirsiniz?

İzlediğim bikaç videoda Asus'un ısınma, macun, kalitede net farkı var. Al, 5-6 sene unut kafan rahat olur ayarında.

Ancak forumda bu grafik kartta Asus sorunlu gibi şeyler deniliyor.

Sizin düşünceniz nedir?
Markalara o kadar takılmanın gereği yok. Asus'un da sadece ismi var her yerde soğutması diye kötü geziyor. Bu güne bugün bir kere bile Asus savunan seven görmedim, hep fanboyları var... Özel Bi nedeni yoksa toplamayın aşırı masraflı oluyor.

Markalara o kadar takılmanın gereği yok. Asus'un da sadece ismi var her yerde soğutması diye kötü geziyor. Bu güne bugün bir kere bile Asus savunan seven görmedim, hep fanboyları var... Özel Bi nedeni yoksa toplamayın aşırı masraflı oluyor.
Anladım. Hızlı cevap için teşekkürler. Sapphire RX 7800XT verimli midir peki ısınma ve 5yıl dayanma konusunda?

Anladım. Hızlı cevap için teşekkürler. Sapphire RX 7800XT verimli midir peki ısınma ve 5yıl dayanma konusunda?
5 yıl saf olarak hiçbir kart dayanamaz şahsi kanaatim. Mutlaka Termal macun yenileyip bakımını yapman gerekir. Ama Sapphire'in çıkardığı işleri ben beğeniyorum. Verimli olur zaten önü açık bir kart.

Hocam ben de sıfırdan Ryzen 7 7800x3D ve RX 7800 XT toplamayı düşünüyorum. Grafik kartta hangi markayı önerirsiniz?

İzlediğim birkaç videoda ASUS'un ısınma, macun, kalitede net farkı var. Al, 5-6 sene unut kafan rahat olur ayarında.

Ancak forumda bu grafik kartta ASUS sorunlu gibi şeyler deniliyor.

Sizin düşünceniz nedir?

Konu acin bununla ilgili yardimci olalim hocam. Onun disi kendiniz toplarsaniz daha pahaliya gelecektir hazir sisemlerede bakabiliriz.

Hocam ben de sıfırdan Ryzen 7 7800x3D ve RX 7800 XT toplamayı düşünüyorum. Grafik kartta hangi markayı önerirsiniz?

İzlediğim birkaç videoda ASUS'un ısınma, macun, kalitede net farkı var. Al, 5-6 sene unut kafan rahat olur ayarında.

Ancak forumda bu grafik kartta ASUS sorunlu gibi şeyler deniliyor.

Sizin düşünceniz nedir?

Markalar arasında pek fark yok hocam, arkadaşlarında dediği gibi Sapphire alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı