Ucuz SSD önerisi

Selamlar, yaklaşık 7 yıldır bende olan bir laptop bulunuyor. Kendisini ara sıra canım sıkıldığında ikinci ekran yapıyor, ara sıra dizi/film izliyorum veya televizyona bağlıyorum. Bu süreçte geç açılması, takılmaları vb. vb. Çok can sıkıyor ve yorucu geliyor. CD-ROM'u SATA'ya dönüştürecek bir aparatla birlikte hem HDD hem de SSD'yi kullanacağım. Ucuz yollu, günü kurtaracak bir SSD önerisi bekliyorum, bütçe yok ancak hani durumu anlattım, çok uçmaya gerek yok. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Selamlar, yaklaşık 7 yıldır bende olan bir laptop bulunuyor. Kendisini ara sıra canım sıkıldığında ikinci ekran yapıyor, ara sıra dizi/film izliyorum veya televizyona bağlıyorum. Bu süreçte geç açılması, takılmaları vb. vb. Çok can sıkıyor ve yorucu geliyor. CD-ROM'u SATA'ya dönüştürecek bir aparatla birlikte hem HDD hem de SSD'yi kullanacağım. Ucuz yollu, günü kurtaracak bir SSD önerisi bekliyorum, bütçe yok ancak hani durumu anlattım, çok uçmaya gerek yok. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Ucuz istiyorsanız Kioxia, SanDisk marka öneririm.
Hatta en ucuzu bir USB belleğin içine Windows kurup laptopta çalıştırmanız.

Sanal bellek diye bir şey var onu hard diskte 0 MB yapıp SSD'de açın bende SSD alınca bilgisayar hızlanmadı sanal belleği HDD'den kaldırınca düzeldi.
Bundan ucuzları var ama bu iyidir.
Kontrol edeceğim hocam teşekkürler.
Ucuz istiyorsanız Kioxia, SanDisk marka öneririm.
Hatta en ucuzu bir USB belleğin içine Windows kurup laptopta çalıştırmanız.
HDD'den daha yavaş olmaz mı?

@Efsane2512 Bunun hakkında ne diyorsunuz? Tahmin ettiğimden fazla olumlu yorum var, kurtarmaz mı?

@Efsane2512 Bunun hakkında ne diyorsunuz? Tahmin ettiğimden fazla olumlu yorum var, kurtarmaz mı?

Hayır, USB'ye bağlı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Flash bellek önermiyorum 120GB almıştım 5 gün sonra 0,1 MB yazma hızına düşmüştü çöpe attım.
Ayrıca laptopta ki USB'nin okuma yazma hızına bağlı tamamen , eğer düşükse paranız boşa gider. SSD almanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı