50TL değerinde bir cüzdan kodu almak istiyorum fakat ucuz yer bulamıyorum. Perdigital.com ucuz bayağı. 50TL cüzdan kodu 51 TL gibi bir fiyata geliyor ama stok yok. İtemci.com sitesine baktım ordada stok yok peki başka böyle ucuz siteler var mı?
Stok yok alamıyorum maalesef. O yüzden başka site arıyorum.perdigital dan alabilirsizin ben aldım güvenilir
Steam üzerinden de alamıyorum maalesef. İş bankası ilk imza kullanıyorum ve kart yurt dışı alışverişlere kapalı olduğu için Steam üzerinden de alamıyorum. Müşteri temsilcisi ile görüştüm şubeye gitmem gerekiyormuş. Çalışma saatlerim ile uyuşmadığı için gidemiyorum da.Tarayıcı üzerinden Steam'e girip kendi belirleyeceğiniz kadar yükleyebiliyorsunuz hocam.
Nays hesabında belirtilen doğum tarihini bilerek yanlış girsem sorun olur mu? Çünkü bir baktımda 18 yaş istiyor.Nays ile alabilirsin hesap açıp, bankaya gitmene gerek yok 5 dakikada açılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.