- Makaleler
- 14
Daha fazla
Geçenlerde Cities Skylines alacaktım oyunu aşırı beğendim. Oynamışlığım da var başka bir bilgisayarda. Her neyse fiyatı 14TL civarıydı. Kartta para yoktu o zamanlarda biraz para sıkıntım vardı sonra hallederim dedim. G2A sitesine baktım ve 17TL'ye gördüm tamam dedim sıkıntı yapma gerek yok sonra alırım. Şu an baktığımda 17TL'lik tükenmiş 24TL'lik anahtarlar kalmış.
Neredeyse bakmadığım site kalmadı bazılarında 80 kuruş ile kaçırdım adamlar 19TL yazmış vergi falan alıyorlar herhald,e satışa 20.80 kuruş olarak yansıyor
Maalesef en az 5TL para yükleniyor karta o yüzden biraz sıkıntı 
Bildiğiniz bir site var mı ucuz anahtar satacak, çok güvenli olmasa da olur? Yani şu an o duruma geldim bütün sitelere baktım gibi belki sizin bildiğiniz bir site vardır 14TL'ye düşen oyunu 40TL'ye satanlar var çok garip, bir sitede ise 40TL'lik oyunu 113TL'ye satan site de gördüm, cidden alan var mı diyede merak ettim.
Neredeyse bakmadığım site kalmadı bazılarında 80 kuruş ile kaçırdım adamlar 19TL yazmış vergi falan alıyorlar herhald,e satışa 20.80 kuruş olarak yansıyor
Bildiğiniz bir site var mı ucuz anahtar satacak, çok güvenli olmasa da olur? Yani şu an o duruma geldim bütün sitelere baktım gibi belki sizin bildiğiniz bir site vardır 14TL'ye düşen oyunu 40TL'ye satanlar var çok garip, bir sitede ise 40TL'lik oyunu 113TL'ye satan site de gördüm, cidden alan var mı diyede merak ettim.
Son düzenleyen: Moderatör: