Garantisiz telefonda başı ağrır mı bilmem ama Redmi 9C alırsa telefonun kasmasından ötürü başı ağrıyabilir.
Çok haklı ailemde 3 kişi kullanıyor, 2016'dan kalma GM5 Plus bile bu telefona kıyasla resmen yağ gibi.
Garantisiz telefonda başı ağrır mı bilmem ama Redmi 9C alırsa telefonun kasmasından ötürü başı ağrıyabilir.
Garantisiz telefona bulaşma başın ağrır.
100TL yükselt bütçeni, garantili bir cihaz al.
Kesinlikle alınmaz.Reeder alınmaz değil mi?
O zaman bütçeyi 4000 bandına yükseltip doğru dürüst bir cihaz alması lazım.Garantisiz telefonda başı ağrır mı bilmem ama Redmi 9C alırsa telefonun kasmasından ötürü başı ağrıyabilir.
Bütçe 2500 TL yazmışsın dostum, o bakımdan atmıştım.Hocam 100 TL fark etmiyor aşağı yukarı fark 1000 TL.
İkisi de birbirinden berbat cihazlar. Konu sahibi ya bütçe yükseltecek, ya ikinci el cihaz alacak. Kaçak piyasasında dahi 2500'e düzgün cihaz kalmadı.Redmi 9A, Galaxy M20
Bu 2 telefona bakabilirsiniz.
İkisi de birbirinden berbat cihazlar. Konu sahibi ya bütçe yükseltecek, ya ikinci el cihaz alacak. Kaçak piyasasında dahi 2500'e düzgün cihaz kalmadı.
Reeder alınmaz değil mi?
iPhone 7 aşağısını almanı pek tavsiye etmem açıkçası.2. el telefon almayı düşünüyorum ne önerirsiniz? 6S uygun mudur? Telefonda en fazla Clash Royale oynarım oyun olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.