Ucuz telefon önerisi

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Oppo realmce C25s kullanıyordum ve gayet memnundum. Bugün elime aldığımda ise ekranın çizgi çizgi kırıldığını gördüm. Yapacak bir şey yok. İki yıl boyunca kullanmıştım telefonu. Sizce erken mi tamamladı ömrünü? Her neyse olabildiğince ucuz telefon istiyorum. Bütçe yok ama olabilecek en ucuzunu istiyorum. İki kriterim var. Birincisi şarjı uzun gitsin. Bilen bilir kırılan telefonum şarj konusunda mükemmeldi. 6000 mAh idi. İkinci kriterim ise kasma donma falan günlük işleri yaparken pek olmasın. Rahatsız etmesin. Teşekkürler.

Elimde Samsung J2 ve General Mobile 8 var.
Bilgisayarımın sistem özellikleri ise şu şekilde:
RX 6400 ekran kartı, R5 4500 işlemci, 8+8 GB RAM, A320M anakart.
Sizce GM8 veya J2 ile devam edip telefon parasına da PC'ye yükseltme yapsam nasıl olur? Zaten telefonla vakit geçirmeyi sevmiyorum. J2 de GM8'de bana fazlasıyla yetecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
GM8 günümüzde elinizde varsa gayet kullanılabilir bir telefon. Bilgisayarınıza yükseltme yapmak daha mantıklı ancak telefonda bir ihtiyaç kararı kendinizin vermesi daha mantıklı olacaktır. Eğer 1-2 yıl içinde telefon alırım diyorsanız bilgisayarınızı daha güncel bir hale getirin.

GM8 günümüzde elinizde varsa gayet kullanılabilir bir telefon. Bilgisayarınıza yükseltme yapmak daha mantıklı ancak telefonda bir ihtiyaç kararı kendinizin vermesi daha mantıklı olacaktır. Eğer 1-2 yıl içinde telefon alırım diyorsanız bilgisayarınızı daha güncel bir hale getirin.

Bir iki yıla yeni telefon alabilirim evet.

Telefon kullanmıyor isen bilgisayarı yükselt daha iyi.

Telefon kullanıyorum ama boş beleş işler için. Bu yüzden telefon düşürmek hem kullanım süresini azaltmam bakımından yardımcı olur ve bilgisayarımı yükseltebilirim.

Peki sizce mesela 5000 liraya bu bilgisayara ne yükseltme yapılabilir?

5000 tl ise bütçe pek bir yükseltme yapamayabilirsiniz sıfır istiyorsanız. 2 El ise RTX3060 alınabilir. Eski ekran kartı ve işlemci satılarak R5 5600 alabilirsiniz.

5000 tl ise bütçe pek bir yükseltme yapamayabilirsiniz sıfır istiyorsanız. 2 El ise RTX3060 alınabilir. Eski ekran kartı ve işlemci satılarak R5 5600 alabilirsiniz.

İkinci el bakarım. RX6800 xt ikinci eller ne kadardır acaba? Veya 6700xt'ler. Nvidia düşünmüyorum bu bütçeye. 6500 lira civarı bütçem var diyelim.

Peki sizce rx6400'den rtx3060'a geçmeye değer mi? Bu karttan minimum neye geçilmeli? 3060 ti veya 6700 xt bulunmaz mı 6500 liraya falan?

Son düzenleme:
İkinci el bakarım. RX6800 xt ikinci eller ne kadardır acaba? Veya 6700xt'ler. Nvidia düşünmüyorum bu bütçeye. 6500 lira civarı bütçem var diyelim.

Peki sizce rx6400'den rtx3060'a geçmeye değer mi? Bu karttan minimum neye geçilmeli? 3060 ti veya 6700 xt bulunmaz mı 6500 liraya falan?
Bu bütçeye rx6800xt bulamazsınız zorlarsanız rx6700 bulunabilir veya 6650xt ozamanda işlemci darboğaz yapacaktır. Eski bileşenlerinizi satar R5 5600 alırsanız darboğaz olmayacaktır.

Bu bütçeye rx6800xt bulamazsınız zorlarsanız rx6700 bulunabilir veya 6650xt ozamanda işlemci darboğaz yapacaktır. Eski bileşenlerinizi satar R5 5600 alırsanız darboğaz olmayacaktır.

Darboğaz donanımsal bir sorun yaratmayacak ise sorun yok. Bir süre idare ederim. Bir kaç güne dek kesin karar verip bütçe belirleyerek yeni konu açarım hocam. İsterseniz etiketlerim sizi de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı