Ucuz Trendyol'dan YouTuber mikrofon set önerisi

SpiderMan64

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP
Arkadaşlar Trendyol'dan YouTuber mikrofon seti almak istiyorum bana ucuz YouTuber mikrofon seti önerir misiniz?

Arkadaşlar Trendyol'dan YouTuber mikrofon seti almak istiyorum bana ucuz YouTuber mikrofon seti önerir misiniz?
bm800 başlangıç olarak ideal bir kaç ses ayarıyla çok güzel ses alıyor bir çok yerde seti var bunun yanında behringer c-1 tercih edebilirsiniz arkadaşım ses kartıyla kullanıyor oldukça memnun mikrofonu ayrı alıcaksanız ek olarak harici bir ses kartı alın.

BM800 başlangıç olarak ideal birkaç ses ayarıyla çok güzel ses alıyor birçok yerde seti var bunun yanında behringer C-1 tercih edebilirsiniz arkadaşım ses kartıyla kullanıyor oldukça memnun mikrofonu ayrı alacaksanız ek olarak harici bir ses kartı alın.

Anakarta dahili ses kart var topladığım sistemde.
Mikrofonu stand olarak olsun.

Anakarta dahili ses kart var topladığım sistemde.
Mikrofonu stand olarak olsun.

Kondenser olarak bulunuyor evde kolayca stand yapabilirsiniz. Harici bir ses kartı almaktan zarar gelmez oldukça cızırtıyı azaltıyor.

Bütçe 9.000 TL. Ama ucuz olsu mikrofon.

Size direk rode nt-1 önerebilirim biraz ucuz olsun istiyosanız HyperX quadcaste göz atabilirsiniz rode nt-1 harici ses kartı olmadan çalışmıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı