Ucuz USB Bluetooth Dongle'lar Alınır mı?

• Konuyu başlatan Ctvxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.372
Makaleler
4
Bilgisayarım için bir Bluetooth Dongle almayı düşünüyorum, en ucuz bunu buldum ancak fiyat çok sorun değil, bunu almalı mıyım yoksa başka bir öneriniz var mı?

Bilgisayarım için bir Bluetooth Dongle almayı düşünüyorum, en ucuz bunu buldum ancak fiyat çok sorun değil, bunu almalı mıyım yoksa başka bir öneriniz var mı?
Yapacağınız işe bağlı. Bluetooth versiyonları vardır. 4.0 5.0 gibi. Linkteki ürün Bluetooth teknolojisinin eski sürümünü kullanıyor. Bluetooth dongle aygıtını ne için kullanacağınizi söylerseniz yardımcı olabilirim

veri alışverisi içinmi kullanacaksınız yoksa klavye kulaklık vb bileşeni bağlamak için mi ?

Yapacağınız işe bağlı. Bluetooth versiyonları vardır. 4.0 5.0 gibi. Linkteki ürün Bluetooth teknolojisinin eski sürümünü kullanıyor. Bluetooth dongle aygıtını ne için kullanacağınizi söylerseniz yardımcı olabilirim
veri alışverisi içinmi kullanacaksınız yoksa klavye kulaklık vb bileşeni bağlamak için mi ?
İkiside. Daha çok veri aktarma için. Şu anki telefonumda Bluetooth 5.0 var.

Bu ürünü yıllar önce kullanmıştım şimdiki haliyle dış tasarım vs hiçbir değişiklik göremedim. Ne oldu derseniz başta iş görüyordu sonra arada bir bağlantı sorunu çıkarmaya başladı en sonunda kendini bozulup kullanılmayanlar çekmecesinde buldu. Uzun ömürlü arıyorsanız başka cihazlara bakın derim.

İkiside. Daha çok veri aktarma için. Şu anki telefonumda Bluetooth 5.0 var.
O zaman Bluetooth 5.0 dongle kullanmanız faydalı olacaktır.Aktarma hızı, güç kullanımı, bağlantı stabilizasyonu gibi özelliklere sahip olursunuz.Bunu alırsanız düşük hızda aktarım ve bağlantıda arada sorun yaşayabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı